În sprijinirea imunității – de la copii la adulți

În sprijinirea imunității – de la copii la adulți. Pentru farmacia casei

Este obținut din laptele de vacă din primele două zile după fătarea vițelului. În afară de efectul deosebit de nutritiv, conține în concentrații înalte anticorpi (imunoglobuline naturale), leucocite, enzime, minerale, oligoelemente, antioxidanți și o gamă largă dde alți componenți importanți. Protejează împotriva diferitelor infecții. Substanțele active din colostru nu sunt prezente nicăieri într-o cantitate și concentrație atât de armonioasă ca aici. De aceea, Colostrum Pure se mai numește ”primul vaccin”. Conținutul de lactoferină reduce în mod însemnat infecțiozitatea virusurilor. Cercetările au dovedit că în cazul anumitor infecții lactoferinele de origine bovină sunt mult mai eficiente, decât cele de origine umană.

Conform cercetărilor efectuate de profesorul Mero (de la Universitatea Jyvaskyla) și de un grup de cercetători de la Universitatea Kiel, componentele colostrului pătrund prin sistemul intestinal în fluxul sanguin. Deoarece secvențele ADN în cauză ale acestor componenți sunt identice la om și la bovine, acestea se resorb la fel și sunt utilizate la fel, atât de organismul uman, cât și de cel al animalelor.

Colostrul a fost folosit în India deja acum 2000 de ani pentru vindecarea bolilor. În Europa este folosit de medicina populară, începând cu secolul 18. Medicul de familie al lui Goethe și Schiller, dr. Hufeland a recunoscut aceste caracteristici remarcabile și l-a folosit pentru întărirea imunității pacienților săi. Efectele vindecătoare ale primului lapte de la vacă au fost deja cunoscute în rândul populației de la țară încă înainte de Cel de-al Doilea Război Mondial.

Efecte:

 • Tratamentul afecțiunilor autoimune.
 • Produs general pentru toate tipurile de infecții.
 • Activarea sistemului imunitar slăbit, ajută la atingerea echilibrului acestuia, în caz de hiperactivitate calmarea sistemului imunitar.
 • Protecție împotriva infecțiilor (Candida, E. Coli, Helicobacter, afecțiuni pulmonare, dermatologice, septicemie, afecțiuni dentare, Salmonella etc.).
 • Tratamentul afecțiunilor căilor respiratorii superioare, a gripei, atenuarea simptomelor alergice.
 • Reducerea riscului apariției cancerului, a tumorilor.
 • Distrugerea agenților patogeni care pătrund în organismul uman.
 • Reducerea efectelor secundare ale analgezicelor și altor steroizi, blocarea infecțiilor intestinale, stimularea digestiei.
 • Favorizarea vindecării și protecția mucoasei stomacului și a intestinului.
 • Tratamentul afecțiunilor dermatologice, facilitează regenerarea țesuturilor pielii.
 • Stimularea regenerării cartilajelor, oaselor, mușchilor, pielii, nervilor și altor țesuturi lezate.
 • Vindecarea rănilor postoperatorii, a arsurilor și a altor leziuni.
 • Efect antioxidant, cu rolul încetinirii îmbătrânirii, îmbunătățirea rezistenței, creșterea masei musculare și osoase.
 • Accelerarea regenerării musculare după o solicitară fizică.
 • Reglarea glicemiei, creșterea nivelului colesterolului bun.
 • Accelerarea arderii grăsimilor, facilitarea pierderii în greutate.
 • Îmbunătățirea dispoziției, stării generale, îmbunătățirea concentrării.

Dozare recomandată: 3×1-4 capsule, doza poate fi mărită la nevoie. La sugari puteți întărirea imunității, imunizare, combaterea infecțiilor.
Nu conține zahăr, sare, levură, amidon, amelioratori de gust, derivați de cereale, soia, gluten, conservanți, antibiotice și derivați de hormoni sintetici.

Fără magneziu nu există viață
Produse | Sănătate
Fără magneziu nu există viață

Toate procesele noastre de producere a energiei necesită magneziu. Activarea a aproximativ 400 de enzime nu există fără magneziu. În lipsa acestora, nu putem vorbi, apar tulburări metabolice, chiar și la începutul copilăriei, poate începe osteoporoza. În absența magneziului, nici mușchii, nici nervii nu funcționează normal.

Împărtășiți-l
Capsula Papaya
Produse | Sănătate
Capsula Papaya

Capsula Papaya Papaya are un rol important în reglarea metabolismului, deoarece enzima conținută își dezvoltă efectul și în mediul acid al organismului. Efectul este similar cu pepsina umană. În plus, conține enzimă proteolitică (renină) și enzime de descompunere a amidonului (pectază). Enzimele de papaya ajută digestia în condiții de siguranță și în mod natural, stimulează…

Împărtășiți-l
Un aliment nebănuit de sănătos
Corp Ideal | Produse | Sănătate
Un aliment nebănuit de sănătos

Un aliment nebănuit de sănătos Dr Marinescu Andrei, un medic cardiolog român, cine este și un mare exemplu căci este pensionar deja de 39 de ani, academicianul având 109 ani, dar se simte bine. Putem să urmăm recomandarea acestui medic: a spus că secretul longevității sunt vasele sanguine curate. Dacă acestea sunt curate, poți trăi…

Împărtășiți-l
Lupta împotriva bacteriilor și virusurilor
Produse
Lupta împotriva bacteriilor și virusurilor

Lupta împotriva bacteriilor și virusurilor – Utilizare țintită, în situații concrete. Datorită compoziției foarte bogate, are efecte extraordinare antivirale, antifungice, antibacteriene, antiparazitare cu spectru larg, completat de curățarea adaptivă, întărirea întregului organism. Este un produs excepțional pe piața suplimentelor alimentare. Vă rugăm să citiți descrierea detaliată a componentelor – astfel încât să obțineți o imagine…

Împărtășiți-l
apa
Produse
Aparat filtrare a apei

Fântână în casa noastră cu apă curată. Apa este sanatoasă, fină, nu se epuizează, nu este plină de corpuri străine, impurități, este deja acasa, nu trebuie să cărați, este moale și nu cauzează depuneri de calcar pe vase, este potrivită pentru gătit, poate fi consumat și in cantități mai mari, costurile de productie sunt neînsemnate, are capacitate de diluare mare, poate fi utilizată multilateral.

Împărtășiți-l

Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

sprijinirea

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns