Apă hidrogenizată

Ce este si ce beneficii are asupra sănătății?

Ați auzit până acum de apa hidrogenizata? Dacă nu, în cele ce urmează o să vă prezint informațiile esențiale despre apa hidrogenizataă, beneficii și caractristici.

Apa este vitală pentru organismul uman.

apa hidrogenizata

Ce este apa hidrogenizată?  

Vă întrebați ce este apa hidrogenizată, în conditiile în care hidrogenul se găsește deja în componența apei. Apa hidrogenizată este o apă îmbogățită cu hidrogen molecular, o apă superioară, care are proprietăți uimitoare pentru sănătate. 

În anul 2007, un tratat al Prof. Shigeo Ota de la Nippon Medical Graduate School a devenit cunoscut in intreaga lume. In acel tratat, denumit ”Hidrogenul inlatura in mod eficient oxigenul activ”, s-a demonstrat faptul ca hidrogenul actioneaza ca un antioxidant terapeutic, reducand selectiv radicalii citotoxici de oxigen. Este una dintre cele mai mari descoperiri in ceea ce priveste beneficiile hidrogenului. 

1,5 litri de apa hidrogenizată pe zi = antioxidanții din 756 de banane sau 516 de mere!

Așadar, apa hidrogenizată este un puternic antioxidant. 

Beneficii:

În primul rand, este una dintre cele mai bune arme impotriva radicalilor liberi, asa cum am mentionat mai sus. Apoi, putem mentiona si urmatoarele beneficii ale apei hidrogenate: 

 • apa hidrogenizată are efect detoxifiant
 • este antiinflamatoare
 • este revitalizanta
 • hidrateaza mai bine corpul decat apa obisnuita 
 • ajuta la refacerea musculara dupa efort fizic 
 • in special sportivii o vor aprecia, pentru ca impiedica formarea acidului lactic in muschi
 • imbunatateste circulatia sanguina
 • reduce problemele digestive: indigestie, diaree cronica, fermentatie anormala, aciditate gastrica ridicata, constipatie.  
 • este ideala in cazul eczemelor prin efectul sau antiinflamator 
 • ajuta la mentinerea greutatii corporale 
 • scade colesterolul ,,rau” din sange 
 • ajuta pacientii cu diabet, afectiuni cardiovasculare si chiar si pacientii cu Alzheimer. 

Beneficiile apei hidrogenizate nu se opresc aici, insa vi le-am enumerat pe cele mai importante. 

Asa cum probabil stiti deja, nici un om nu poate rezista fara a consuma apa mai mult de cateva zile. Corpul este compus din peste 60% apa si avem nevoie de aceasta pentru a ne dezvolta corespunzator si pentru a trai in armonie. 

Se stie caradicalii liberi ataca in mai multe fronturi la nivelul celulelor,astfel distrugand membrana celulara, proteinele sau acizii nucleici,provocand astfel deteriorarea structurala a ADN-ului celular. Aztazideja este cunoscut ca radicalii liberi pot provoca cancer, diabet,hipertensiune arteriala simulte alte boli.

Proprietatile ionuluide hidrogen:

Un antioxidantcare datorita electronului liber, in organismul oxidat poateneutraliza eficient radicalii liberi. Cu ajutorul apei consumat,poate sa ajunga foarte usor in fiecare celula unde isi exercitaefectul de antioxidant.

Apa hidrogenizata timp de 20 minute, cu rH2=0-8 activitateahidrogenului, defapt al electronului, este destul de mare incat poatesa neutralizeze radicalii liberi cu succes.

Cantitatede consum recomandat:

Unconsum de 4-8 pahare de apa hidrogenata este recomandat zilnic.Continutul de hidrogen al apei produs de dispozitiv scade treptat,deci se recomanda consumarea in aceasi zi.

Important:pentru producerea apei hidrogenat, in carafa aparatului, utilizati apa distilata sau apa din filtru cu osmoza inversa
 
Detaliile aparatului Lourdes:

Durata de functionare:10 minute 20 minute 30 minute
Concentratiade hidrogen (ppm) 0.3~0.4 0.5~0.7 0.8~1.0
Valoare ORP: -220 -380mV
pH 7,2
Putere: DC 24 V-1A
Dimensiuni: 324 x 160 x 306cm

Are efect anti-aging

Dr Denham Harman a stabilit, în 1954, că procesul de înbătrănire este cauzat de radicalii liberi. El a primit premiul Nobel pentru descoperirea radicalilor liberi biologici și a efectelor nocive ale acestora. Aparatul Lourdes va înbogăti apa curătată anterior (filtrată prin aparat cu osmoză inversă) cu continut de ioni de hidrogen -ionul de hidrogen este cel mai mic antioxsidant si singurul care nu se transformă în radical liber,atunci cănd se desparte de electron.

Predă electronul.arde oxsigenul si se transformă în apa care favorizează procesele de detoxsifiere ale organismului nostru ,Datorită acestei proprietăti este antioxsidantul gazos cel mai mic !!! Acest proces este realizat cu ioni atăt de mici ,încăt pot să ajungă imediat în organism.Cine si de ce are nevoie de această apă tratată si îmbogătită.????Pe scurt toti avem nevoie.!

Organismul nostru este atacat de sute de mii de ori pe secundă de radicalii liberi ,iar dacă organismul nostru nu dispune de suficienti electroni liberi ,atunci le răpesc pe cele din celulele noastre.!!!! Cu înaintarea în vărstă ,la depăsirea vărstei de 40 de ani,în organism ,vor fii mai multi radicali liberi decăt antioxsidanti !!! Această stare este înbătrănirea !

Persoanele care pot să reducă constant si să controleze numărul radicalilor liberi ,pot să încetinească procesele de îmbătrănire. Această apă este cu adevărat anti-aging, care este filtrată înainte de a o pune în aparatul LOURDES cu ozmoză inversă. Cantitatea de antioxsidanti în organis este direct proportională cu durata de viată.

Alte avantaje ale consumului de apă Lourdes

 • reduce formarea grăsimilor saturate si reduce nivelul de colesterol
 • Înbunbunătăteste hidratarea, favorizează o mai bună utilizare a nutrientilor
 • Ajută la vindecarea ulcerelor, rănilor interne si externe.
 • Detoxifierea organismului este mai intensă.
 • Înbunătăteste dispozitia generală si mirosurile generate de corp.
 • Ajută la eliminarea depozitelor de grăsime.
 • Înbunătăteste functia hepatică chiar si în cazul afectiunilor hepatice.
 • Are efect benefic si în cazul afectiunilor tumorale.
 • Înbunătăteste glicemia la pacientii cu diabet zaharat.

Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns