Cum să prevenim hipertensiunea arterială ?

Cum să prevenim hipertensiunea arterială ?

Cauze psihice reținerea supărării,furiei ,fierbere din interior .Boala rezultă din amănarea cauzată de frică sau lipsa încrederii de sine.

Este posibil să vrem să atingem prea mult la nivel fizic și dezvoltarea spirituală ,psihică ,este blocată. 10-15% ale societății noastre sunt afectate ,acest procent crește cu avansarea în vărstă.Cel mai frecvent declanșator poate fi ,oscilația bruscă de tensiune (cu cefalee,leșin.amețeală,greață),dispneea ,tahicardia ,tulburările de vedere sau alte complicații la efort.Solicită inima ,crește necesarul de oxigen,reduce alimentarea cu sănge.,provocănd infarct cardiac ,aritmie cardiacă,edem pulmonar.

Poate cauza leziuni la rinichi ,creier ,artere,ducănd la insuficiență renală,accident vascular celebral,arteroscleroză. Pentru evitarea acestor complicații,după împlinirea vărstei de 40 de ani -în cazul în care aveți antecedente de hipertensiune în familie ,chiar mai devreme -controlați-vă ăn mod regulat tensiunea.!

Cura de trei luni de masi jos are ca scop reglarea unei tensiuni normale ,fără medicamente. Cura, respectiv modificarea tratamentului medicamentos stabilit de medic sunt posibile doar cu instrucțiunile medicului curant cine cunoaște aceste produse. Luați legătura cu noi, care este special pentru curățarea arterelor ,cu un efect benefic asupra sistemului circulator.

hipertensiune

Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns