Protejarea ficatului

Protejarea ficatului

Protectorul ficatului este detoxifiantul ficatului și hepatoprotector în același timp.

Sunt 4 produse în esență pentru a detoxifia organismul. Se recomandă pentru cei care au scaun zilnic.

  1. detoxifierea colonului, pentru curățeniei interioare a organismului, care conține (concentrat de kombucha 20% ,pulbere din kombucha 12.8%,turmeric,usturoi,ulei din sămburi de grafruit ,ulei de arbore de ceai,capsulă de celuloză,toate astea într-o capsulă. Mai jos vedeți descrierea.
  2. Papaya
  3. Produs probiotic (conține probiotice de importanță vitală -Bacilus substillus, B. Iongum, B.breve, L.Acidophilus, Lplantarum, L-rhamnous, L.casei
  4. Protectorul ficatului (conținănd turmeric, betacaroten, papaină, Arginina ) – descrierea o puteți citi mai jos.

Ficatul este paznicul organismului. Este un organ vital, cea mai mare glandă, combinatul chimic al corpului uman. Realizează mai multe sute de procese chimice, de la sinteza proteinelor, pănă la reglarea metabolismului carbohidraților și grăsimilor. Bila joacă un rol deosebit de important în digestia grăsimilor, depozitarea glucidelor și vitaminelor, precum și în descompunerea sustanțelor care ajung în organism și detoxifierea acestuia.

În prezent, cea mai mare povară pentru ficat este eliminarea toxsinelor din mediu și toxinelor dietetice. La un anumit grad de deterioare, ficatul este capabil de regenerare. Răspunde prost la medicamente, însă bine la preparatele naturale, pe bază de plante. Ficatul este punctul de plecare a mai multor procese enzimatice și joacă rol în echilibrul energetic al organismului.

Bolile ficatului – de la hepatită asimptomatică sau de la ficatul gras, până la ciroză hepatică în stadiul final – afectează în mod diferit funcționarea organismului, influențănd speranța de viață. Elimină substanțele toxice care ajung în organism din exterior și depozitează unele vitamine. Datorită condițiilor moderne ale traiului, este extrem de solicitat în procesul de detoxifiere.

Acest preparat, poate fi folosit indiferent de vărstă de toate persoanele care sunt conștiente de faptul că obiceiurile alimentare, creșterea consumului de medicamente și poluarea suprasolicitată sistemul de filtrare al ficatului.

Principalele substanțe active

  • curcumină (extract din rădăcină de curcuma )
  • papaină (extract de frunzele de papaya verde)
  • lipozaharid
  • anginină
  • betacaroten.

Enzimele active din turmeric și papaya atenuează suprasolicitarea ficatului (metale grele, efectele alcolului, toxinele din alimente).

Curcumina reduce nivelul de colesterol din sănge -evidențiază Gale Encyclopedia of Alternative Medicine – ajută la prevenirea bolilor cardiovasculare.

Turmeric este un precursor al vitaminei A, din betacaroten se produce vitamina A, în peretele intestinal și ficat. Este necesar pentru a proteja integritatea epiteliului. Absența betacarotenului duce la uscarea, inflamația, proliferarea și keratinizarea mucoaselor, ale ochilor și ale pielii.

Carența de vitamina A poate provoca cecitate nocturnă, paralizie, tulburări ale hematopoiezei, diaree și multe alte boli. Ajută în boala Basedow, în stări slăbite, îmbunătățește rezistența împotriva bolilor, contribuie la eliminarea petelor cauzate de vărstă, îmbunătățește creșterea,întărește oasele, are efect asupra acneelor, eczemelor și psoriazisului.

Aparține de grupul antioxidanților, adică care leagă radicalii liberi, care deteriorează celulele. Protejează vitamina C de deterioare,de aceea se recomandă administrarea împreună cu vitamina C și vitamina E. Este foarte eficient în tratamentul coșurilor și al acneii, în cazul în care este utilizat în mod regulat, perioadă suficient de lungă (3-4 luni)

Papaina – este mai importantă și mai puternică enzimă din papaya, ajută mai mult digestia decăt pepsina și pancreatina. Eficiența ei în intestine nu este influențată negativ de aciditatea din intestin (de pH) Papaina este recunoscută de specialiști drept cea mai puternică enzimă digestivă a proteinelor. Acest lucru este important mai ales pentru cei care suferă de insuficiența producției de enzime proteolitice sau pentru cei care au deficit de acid gastric.

Proteina digerată incomplet în tractul digestiv contribuie la depunerea substanțelor mucoase proteinice, adică a mucoproteinelor pe mucoasa intestinală. Digestia inadecvată a proteinelor în sine cauzează un nivel energetic scăzut, procese toxsice și nedorite în organism, fiind cauza a numeroaselor afecțiuni, ca de ex. constipație, gută, diabet zaharat, hipertensiune arterială etc.

Papayna eliberează blocurile de proteine, aminoacizii (de ex.alanina, care întărește pereții celulelor etc. ceea ce reduce procesul de alterare a proteinelor nedigerate, deci are un efect benefic asupra sistemului imunitar. Enzima de papaină este foarte potrivită pentru curățarea pereților intestinali de toate substanțele nedorite (mucus,țesut mort) pe lăngă enzime, planta și fructul ei conțin proteine vegetale, minerale și vitamine în cantități semnificative.

În proteina de papaya se regăsesc aproape toți aminoacizii esențiali. Arginina -joacă un rol important în producerea spermei și menținerea purității săngelui. Arginina influențează producția hormonului de creștere. Acest hormon este produs de glanda pituitară și este direct responsabil de reacțiile ADN și ARN. Nivelul mai ridicat de arginină crește tonusul muscular și reduce acumularea grăsimilor în organism.

Recomandare:

Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

În caz că doriți mai multe informații folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

protejarea ficatului

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații




Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns