O nouă metodă în combaterea candidozei

o nouă metodă
în combaterea
candidozei

Rolul principal al produsului constă în eliminarea substanțelor străine din spațiul intercelular, precum și întărirea sistemului digestiv și imunitar. În paralel cu administrarea produsului se va institui și o dietă adecvată, care contribuie la epurarea organismului. Astfel împiedicând apariția acidozei metabolice.

Este eficient în primul rând în menținerea funcționării normale și epurarea sistemului hepato-biliar. Obezitate și hipotrofia se datorează unei delegrări a sistemului digestiv. 

Dacă sistemul digestiv nu funcționeaza normal și avem un mod alimentar necorespunzător, atunci organismul nostru se acidifică, adică ph-ul sângelui nostru va avea un ph acid, ceea ce va duce la apariția și înmulțirea micozelor și a ciupercilor de tip CANDIDA, atât în tubul digestiv, cât și în organismul nostru, cauzând multe boli, printre care și boala numită  CANDIDOZA. 

Pentru înmulțirea necontrolată a ciupercilor sunt de fapt răspunzători 30 de tipuri de ciuperci saprofite. Pentru a evita această  înmulțire necontrolată și foarte periculoasă, care poate să ne invadeze întreg organismul, producând nenumărate boli, trebuie să respectăm câteva reguli importante: 1 Sa consumam alimente alcaline,care reprezinta un mediu nefavorabil pt inmultirea ciupercilor 2sa evitam alimentele care fermenteaza sau care contin fermenti cum ar fi glucidele,fructele bogate in fructoza ,alimentele care contin zahar,deoarece in prezenta zaharului ciupercile (micozele)produc toxsine care paralizeaza nervii exzistenti in peretele intestinal,incetinind sau chiar oprind miscarea peristaltica a intestinului.Ele incep sa se inmulteasca si prin descompunerea alimentelor ,aceastea incep sa fermenteze producand gaze(stare de balonare)Trebuie sa ajutam organismul sa se debareseze de toate acele substante care ne intoxsica si ne acidifica organismul ,eliminand totodata din spatiul intercelular toate acele substante care provoaca infectie,trebuie sa ne intarim sistemul imunitar

Ele încep să se înmulțească și prin descompunerea alimentelor, aceastea încep să fermenteze producând gaze (stare de balonare). Trebuie să ajutăm organismul să se debaraseze de toate acele substanțe care ne întoxică și ne acidifică organismul, eliminând totodată din spațiul intercelular toate acele substanțe care provoacă infecție, trebuie să ne intărim sistemul imunitar.

Omul supravietuște cu un sfert din ceea ce mănăncă.

Din restul trei sferturi trăieste medicul său

O inscriptie pe o piramidă egipteană .în jurul Î.Hr.3000
Mă interesează, completez formularul de mai jos:
    Împărtășiți-l
    Previous Post
    Next Post

    Lasă un răspuns