Vasele sanguine

Vasele sanguine

vasele sanguine
vase sanguine

Dr Marinescu Andrei, un medic cardiolog român, cine este și un mare exemplu căci este pensionar deja de 39 de ani, academicianul având 109 ani, dar se simte bine. Putem să urmăm recomandarea acestui medic: a spus că secretul longevității sunt vasele sanguine curate. Dacă acestea sunt curate, poți trăi chiar și 120 de ani cum afirma Dr Marinescu.

Cel mai potrivit la această temă este citatul de mai sus. Te invit să citești despre importanța menținerii vaselor sanguine în continuare.

Am înțeles, că funcționarea organelor și sistemelor din organism depinde de calitatea circulației sanguine. Circulația sanguină înseamnă livrarea oxigenului și substanțelor nutritive către organele interne, precum și colectarea dioxidului de carbon și a produselor metabolice.

Cu vârsta însă, am început să fac din ce în ce mai puțină mișcare, iar vasele sanguine au început să se murdărească. Aceasta s-a petrecut din cauza a mai mulor factori, nu doar dăunători (de exemplu, fumatul, alimentația nesănătoasă, ecologia, modul de viață sedentar), ci și naturali (depunerea de lipide, proces ce se produce în toate organele). 

În copilăria-, adolescența-, tinerețea mea am  mișcat mult, m-am plimbat, am alergat, vasele sanguine erau noi, elastice, curate -nutriția organelor se petrecea la maximum.

Ce înseamnă vase sanguine ”murdare”?

Imaginați-vă niște țevi pline de rugină. Ce se întâmplă? Presiunea apei crește, iar apa are gust neplăcut. Același lucru se petrece și cu vasele sanguine. Atunci când se depune pe ele colesterolul sau alte substanțe, presiunea crește ( vasele sanguine murdare sunt cauza principală a hipertensiunii!), sângele conține impurități, circulația sanguină este dereglată. În consecință, se produc schimbări în toate organele și sistemele din organism. Chiar și pielea este un anumit sistem.

Citatul meu favorit este:

Atâția ani avem cât de curate sunt vasele sanguine în corpul nostru, sustin medicii și terapeuții naturiști.

În concluzie, trebuie să avem grijă să curățăm vasele sanguine, căci prin felul asta putem să prelungim viața cu 20 de ani.

Iar acum dau vestea cea mai bună:  sunt produse speciale naturale care are rolul principal de a curăța vasele sanguine, să ajută ca circulația să fie mai bună, să curețe pereții vaselor de impurități, să subtieze sângele, regleaza tensiunea etc.

Statisticile vorbesc de la sine: bolile cardiovasculare provoacă de 4 ori mai multe decese decât celelalte cauze. 

Medicii sunt conștienți de acest lucru, știu că este necesară curățarea vaselor sanguine, dar din anumite motive, medicina o neglijează. Majoritatea medicilor prescriu remedii pentru scăderea tensiunii arteriale în cazul hipertensiunii. Acestea însă nu sunt menite să vindece, ci au un efect temporar.

E necesar ca vasele sanguine să fie curățate. Apropo, această metodă e practicată de oamenii din Occident cu vârsta peste 35-40 de ani de mai bine de jumătate de secol. Toți pacienții de acolo cunosc despre necesitatea curățării vaselor. M-am tot întrebat mereu de ce nu se întâmplă la fel și la noi.

Care ar fii metoda? Am căutat mereu soluția pentru acest lucru, iar acum mă bucur că pot oferi un produs special pentru asta, este natural și puteti înlocui câteva pastile și să vă curățați vasele sanguine pe cale naturală.

Datorită bogăției compoziției sale este un produs unic în natura sa pentru protecția arterelor, a circulației și sprijinirea inimii. 

Ajuta la refacerea și menținerea flexibilității peretelui arterial și la reglarea tensiunii arteriale prin curățarea depunerilor de pe pereții vaselor sanguine. 

Contribuie la restaurarea fără riscuri a capacității vaselor capilare și a arterelor mari, încetând calcifierea și constricția vaselor, fără efecte secundare. 

Vârsta biologică a fiecăruia dintre noi este dată de gradul de uzură a sistemului nostru vascular. Funcționarea organelor și sistemelor din organism depinde de calitatea circulației sanguine. 

Circulația sanguină înseamnă livrarea oxigenului și substanțelor nutritive către organele interne, precum și colectarea dioxidului de carbon și a produselor metabolice.În copilărie, adolescență, tinerețe, ne mișcăm mult, vasele sanguine sunt noi, elastice, curate -nutriția organelor se petrece la maximum. 

Cu vârsta, facem mai puțină mișcare, iar vasele sanguine încep să se murdărească. Aceasta se petrece din cauza mai multor factori, nu doar dăunători (de exemplu, fumatul, alimentația nesănătoasă, ecologia, modul de viață sedentar), ci și naturali (depunerea de lipide, proces ce se produce în toate organismele).

Se recomandă în afară de asta încă două produse.

Efecte posibile:

  • protejarea vaselor de sânge de calcifiere
  • reglarea tensiunii arterială, protejând astfel sistemul circulator
  • optimizarea nivelul de colesterol
  • contribuierea la reducerea rezistenței la insulină, astfel poate reduce factorul de inflamabilitate, precum şi riscul de cancer. – restabilirea şi păstrarea flexibilităţii peretelor vaselor sanguine

Capsulă pentru curățarea arterelor, îmbunătățirea circulației

În compoziție găsim următoarele, într-o capsulă:

Extract de păducel, niacină (vitamina B3), L-Arginină, Ghimpe pădureț, piper de Cayenne, diosmină, extract din rădăcină de ghimbir, castan sălbatic.

Extractul de păducel îmbunătățește randamentul mușchilor inimii, (datorită efectului inotrop pozitiv ). Intensifică circulația în arterele coronariene și îmbunătățește alimentarea cu sănge a inimii, crescănd toleranța la lipsa de oxsigen – ajută în cazul anginei pectorale, care este cauza pentru care nevoia de oxigen a mușchiului cardiac depășește cantitatea asigurată de arterele coronariene.

Îmbunătățește starea arterelor, reduce tensiunea arterială și are ușor efect calmant Niacină (Vitamina B3). Poate ajuta în calmarea arsurilor gastrice și poate atenua hipoclorhidria, prin stimularea secreției acid gastric.

Este indispensabil pentru producerea energiei de către organism. Reduce agresivitatea. Contribuie la prevenirea și tratamentul ceafaleei. Atenuează simptomele astmatice.

L-Arginină – Reduce hipertensiunea arterială, îmbunătățește circulația sangvină. Poate reduce nivelul colesterolului și rezistența la inzulină, poate îmbunătății nivelul glicemiei. Împiedică procesele principale ale îmbătrănirii, prelungind astfel durata probabilă de viață. Poate atenua durerea și întărzia apariția anumitor tipuri de cancer. Intensifică activitatea sistemului imunitar.

Ghimpe pădureț – Crește tonusul pereților venelor, reduce permeabilitatea pereților arteriali. Are efect diuretic și laxativ. Poate ajuta în caz de edem, senzație picioare grele, durere, amorțeală.

Piper de Cayenne – Ajută fluxul sangvin, reglează tensiunea arterială, stimulează circulația. Vindecă leziunile cauzate de radicalii liberi. Ajută la digestie. Atenuează simptomele răcelii și gripei. Are efect antipiretic. Ajută absorbția substanțelor active. Accelerează metabolismul și ajută la pierderea în greutate. Are efect benefic asupra inimii, împiedică apariția atacului de cord, deoarece dilată arterele inimii. Stimulează creșterea părului. Una dintre cauzele calviței este legată de circulația sangvină. Deoarece aplicat pe scalp irită pielea și stimulează circulația săngelui.

Piperul atenuează durerea, astfel se poate trata cefaleea migrenoasă, respectiv se pot atenua durerile cauzate de sinuzită. Reduce durerile dentare și gingivale. Piperul poate vindeca diferite infecții, datorită efectelor sale antifungice. Stimulează mișcările peristaltice ale peretului intestinal și contribuie la vindecarea ulcerelor. Poate trata problemele digestive și crampele intestinale. Piperul împiedică apariția cancerului, pentru că distruge celulele canceroase din plămăni și pancreas, datorită substanței numită capsaicină.

Diosmină – aparține grupului flavonoidelor. Diferite studii au dovedit efectele benefice ale acestei substanțe asupra simptomelor afecțiunilor venoase. (senzația de picioare grele, discomfort, măncărime, cărcel, durere și edem). Îmbunătățește tonusul venos și circulația limfatică. Reduce hipermeailitatea arterelor și crește rezistența capilară in întărirea capilarelor. Este potrivit și pentru diminuarea chisturilor și tumorilor din uter și ovare.

Extract din rădăcină de ghimbir – Stimulează activitatea sistemului imunitar, are efect antiinflamator. Este bun pentru tratamentul bronșitei, a problemelor digestive, a durerilor reumatice, inapetenței (anorexsiei). Reduce efectul destructiv al radicalilor liberi. Anumite surse îi atribuie chiar și efect anticancerigen.

Castan sălbatic – Are efect benefic asupra pereților arteriali, întărește pereții arterelor, împiedică formarea cheagurilor de sănge, reduce inflamația. Toate astea într-un singur produs pentru curățarea arterelor sanguine. Dozare recomandată 3×1-2 capsule.


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns