Sistemul Cardio

Sistemul Cardio

Un citat din Confucius, drag mie, îmi amintește de o povestioară citită cândva. Sper să vă placă. Într-o încăpere nu prea mare, o musculiță încerca să iasă și se tot lovea de geamul unei mici ferestre, prin care strălucea soarele. În partea opusă acestei ferestre, se afla o ușă mare, larg deschisă. Musculița, frântă de oboseală după loviturile repetate în geam, sfârși pe pervazul ferestrei. Ea nu văzuse ușa larg deschisă spre libertate, aflată foarte aproape de ea.

Nu a căutat o altă posibilitate de a ieși din situația în care se afla. Vorbele lui Confucius, de acum 2500 de ani pot fi un îndemn pentru noi, oamenii, de a căuta și de a accepta că există și alte variante de rezolvare a unei probleme (din orice domeniu, chiar și pentru sănătate). Matematica ne învață că orice problemă are cel puțin o soluție – care trebuie căutată, ca și acea „usă larg deschisă” spre ieșirea din orice situație!

cardio

Program pentru susținerea sănătății familiei

Fiind cel mai important sistem al corpului uman datorită faptului că asigură buna funcţionare. Prin intermediul inimii, a vaselor sanguine şi a sângelui, sistemul cardio-vascular asigură alimentarea întregului organism cu apă, oxigen şi hrană. Asigură eliminarea tuturor toxinelor din corp. Dereglarea sistemului cardio-vascular aduce după sine probleme de sănătate pentru întregul organism.

Omul supravietuște cu un sfert din ceea ce mănăncă.

Din restul trei sferturi trăieste medicul său

O inscriptie pe o piramidă egipteană .în jurul Î.Hr.3000
Câți nu mor astăzi de infarct mio cardic ? Ce putem să facem ca să curățam arterele ? Sunt atâtea soluții pe cale naturala. Este o vorba cât de elastice sunt artelele tale- iti spun ce vârstă ai. Așa că a curăța artelele este o necesitate.
“Păzește-ți inima cu toată atenția, căci din ea ies izvoarele vietii” – Proverb

Extremități reci.

În deschiderea acestui paragraf doresc să abordez un fenomen întâlnit la multe persoane, de diferite vârste (inclusiv copii), care au degetele mâinilor reci, uneori cu diferențe între mâna dreaptă și cea stângă. Este ceea ce se numește proastă circulație periferică. Da, așa este. Însă fenomenul este primul mesaj dat de corp în exterior precum că în organism există un dezechilibru.

Fiziologic are loc o constricție (îngustare) a vaselor de sânge, care alimentează cu sânge aceste zone, transportând o cantitate mai mică de sânge rezultă o micșorare a temperaturii locale. Cauza? Persoanele la care se manifestă acest fenomen au un anumit tip de blocaj mental specific sau un dezechilibru fie energetic, fie biologic – o afecțiune medicală în dezvoltare.

În aceste condiții, creierul este pus în situația de a „economisi ” resurse, respectiv sânge, pentru rezolvarea acelui blocaj și va suplimenta cantitatea de sânge în cortexul frontal cu o parte din sângele din degete,. pentru a mări capacitatea de gândire în găsirea solutiilor . După rezolvarea acestui blocaj sau vindecarea afecțiunii medicale, degatele revin la temperatura normală și din acel moment începe cu adevărat procesul de vindecare.

Sunt produse unice pentru pacienți cu boli cardiovasculare, care susțin munca medicamentelor cardiace. Eu recomand și pentru persoane sănătoase !!!! Eu le consum cu regularitate zilnică de 9 ani – cu toate că nu am avut probleme niciodată cu inima. Însă sunt conștientă că la varsta mea am nevoie de un aport mai mare de energie ca să rămân energică.

Bolile cardiovasculare rămân cea mai mare cauza a deceselor la nivel mondial, deși de-a lungul ultimelor două decenii rata mortalității cardiovasculare a scăzut în multe țări cu venit ridicat. În același timp, decesele și bolile cardiovasculare au crescut cu o viteză uimitor de rapidă în țările mici și cu venituri medii.Procentul de decese premature din datorită bolilor cardiovasculare variază de la 4% în țările cu venituri mari la 42% în țările cu venituri mici. În 2008 mai mult de 17 de milioane de oameni au murit din cauza bolilor cardiovasculare. Mai mult despre acesta puteți citi AICI.


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns