Detoxifiere pentru cei care au scaun zilnic

Detoxifiere pentru cei care au scaun zilnic

Un produs care conține alicină și eugenol contribuie la menținerea echilibrului microbiologic al tractului intestinal, conținutul de curcumină poate contribui la funcționarea corespunzătoare a aparatului digestiv și la menținerea stării de confort intestinal.

Compoziția: concentrat de kombucha (20%), pulbere de kombucha (12,8%), turmeric, usturoi, ulei de cuișoare, ulei de sămburi de grafruit, ulei de arbore de ceai, capsulă de celuloză.

Turmeric

Contribuie la păstrarea sănătății, crește rezistența față de boli, dezvoltă armonia corpului, spiritului și sufletului. Este o substanță naturală care ajută în cazul problemelor digestive. Se utilizează pentru a îmbunătății circulația sângelui, pentru dizolvarea hematoamelor, pentru a împiedica formarea cheagurilor de sânge, reducând astfel apariția trombozei și a infarctului.

Purifică sângele; stimulează formarea de noi celule de sânge, stimulează metabolismul liăpidic, ajutând astfel golirea vezicii biliare, reduce nivelul de colesterol, crește apetitul, ameliorează tulburările digestive, captează radicalii liberi, datorită efectului de îmbunătățire a metabolismului proteinelor hepatice; de asemenea, se cunosc efectele hepatoprotectoare și analgezic, dizolvă secrețiile. Are efect antibacterial, neutralizează toxinele din organism, sprijină flexibilitatea articulațiilor și a tendoanelor.

Cuișoarele: efecte benefice în tratarea bronșitei, tusei, răcelii, dermatitei, micozei piciorului, indigestiei, durerilor musculare, este antireumatic, antiinflamator și antivomitiv, sedativ, antispastic și crește libidoul.


Usturoiul: Este cunoscut de mult timp în medicina populară, ca fiind penicilina omului sărac, este antibacterial, vermifug, antifungic, antiviral, curăță vasele sanguine și ajută la îmbunătățirea digestiei.


Ulei de arbore de ceai și uleiul de sâmburi de grapefruit: distruge microorganismele, bacteriile și fungii, care răspândesc boli, influențează pozitiv sistemul imunitar, adică capacitatea de apărare a organismului împotriva agenților patogeni, care îi amenință sănătatea. Recomandări de utilizare: 3×1-3 capsule zilnic cu mult lichid.


Complex de probiotice – Pentru farmacia casei

PROEUHEALTH, Grupul pentru Sănătatea Umană, finanțat de Uniunea Europeană, a dovedit în 2001 că anumite probiotice, mai ales tulpinile Lactobacillus, au un rol serios în prevenirea inflamațiilor la nivel gastrointestinal. În organismul uman trăiesc milioane de bacterii. Bacteriile ,,bune” sunt responsabile pentru digestie, producția anumitor vitamine sau pentru protecția împotriva infecțiilor.

Această tabletă de probiotice se deosebește de celelalte preparate cu bacterii de acid lacti, prin numărul mare de bacil, concentrația mare și învelișul protector împotriva acizilor. Preparatul are un rol important în regenerarea florei intestinale. Este adjuvantul detoxifierii, și contribuie în mare măsură la funcționarea corespunzătoare a sistemului nostru imunitar. Acest preparat complex conține șapte tulpini de probiotice ale sistemului intestinal, care au rolul de a menține echilibrul microbian al sistemului intestinal și al funcționării sistemului digestiv.

Prin utilizarea lui, se pot îmbunătăți, în mod semnificativ, stările legate de deterioarea florei intestinale. Produsul conține peste 5 miliarde de microorganisme vii. Conține următoarele probiotice de importanță vitală: Baccilus subtillus, B. Iongum, B. breve, L. acidophilus, L. rhamnosus, L. casei.

  • Protecția și regenerarea florei intestinale în timpul și după tratamentele cu antibiotice tratamentul tulburărilor de orice natură.
  • Întărirea sistemului imunitar, tratamentul bolilor autoimune, prevenirea eczemei, atenuarea simptomelor acesteia.
  • Ameliorarea alergiilor de toate tipurile, dar mai ales a alergiilor digestive și ale sistemului intestinal.
  • Vindecarea afecțiunilor sistemului intestinal, împiedicarea proliferării Candida albicans și altor fungi.
  • Învingerea simptomelor oboselii cronice, ale climaxului, ameliorarea simptomelor colitei, ale bolii SCI și Crohn.
  • Ameliorarea și prevenirea infecțiilor de vezică și alte infecții, a durerilor musculare cronice, normalizarea nivelului ridicat de colesterol și a tensiunii arteriale.
  • Tratamentul intoleranței la lactoză, scăderea riscului apariției cancerului coloresctal.
  • Inhibarea producerii microorganismelor patogene.

Dozare recomandată: Înainte de fiecare masă principală 1 capsulă – se poate administra de la vârsta de 2 ani. În cazul afecțiunelor intestinale acute, infecții, creșterea leucocitelor: pentru adulți, zilnic: 4×1-3 capsule. În cazul existenței constipației cronice: zilnic, 3×2-7 capsule, pentru menținerea funcționării intestinului: 2×1 capsule, înainte de mese.

Candidoză: zilnic 3×2-4 tablete; în cazul simptomelor grave cauzate de moartea candida reduceți doza, apoi creșteți-o treptat. În timpul tratamentului cu antibiotice și o lună după, se recomandă administrarea unei doze ridicate. Utilizare ca supozitoare anale: 2 capsule înainte de culcare, timp de zile. După deschidere, se va păstra la frigider.

Pentru o digestie ușoară

Utilizare țintită, în situații concrete.

Papaya are un rol important în reglarea metabolismului, deoarece enzima conținută își dezvoltă efectul și în mediul acid al organismului. Efectul este similar cu pepsina umană. În plus, conține enzimă proteolitică (renină) și enzime de descompunere a amidonului (pectază). Enzimele de papaya ajută digestia în condiții de siguranță și în mod natural, stimulează descompunerea și utilizarea proteinelor, grăsimilor și carbohidraților.

Principala substanță activă din papaya verde este enzima papaină, care descompune eficient proteinele, fiind astfel eficient în cura de slăbire, în detoxifiere, și în postul alimentar. Dacă proteoliza este slabă, în organism se acumulează reziduuri, toxine și substanțe proteice, care se depun în mucoasa intestinală. Papaina curăță pereții intestinali, inhibând astfel formarea mai multor boli (hipertensiunea, diabetul, guta, constipația etc.).

Protejează și îmbunătățește starea arterelor sclerozate. Enzimele sale puternice distrug viermii intestinali. Papaina apare și în preparatele antihelmintice produse sintetic. Își exercită efectul cel mai bine, dacă este administrat după mese.

Elimină senzația neplăcută de plenitudine și balonare după mesele copioase. Se recomandă pentru : diabetici, cei care țin dietă, eliminarea problemelor de indigestie (de ex., constipație, deficit de aciditate, balonare, senzație de plenitudine), tratarea problemelor bilei și ale ficatului, precum și celor care adoră ospețele consistente. Terapia integrativă a tumorilor nu poate fi concepută fără enzima papaină!

Conține: capsulă din celuloză, papaya (fruct și frunză) 80% , enzima papaină. Recomandări de utilizare: zilnic 3×2-4 capsule sau seara după o masă îmbelșugată 4-6 capsule, cu mult lichid. Poate fi consumat de oricine, peste vârstă de 2 ani!

Recomandare:

Inner cleaner- Compozitia Curcuma,Cuisoare ,Usturoi, Uleiul de arbore de ceai și uleiul de samburi de grafruit

Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

În caz că doriți mai multe informații folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații

Detoxifiere pentru cei care au scaun zilnicÎmpărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns