Psoriazis

Psoriazis

Cauze psihice = sensibilitate extremă, nevoie de dragoste și grijă nesatisfăcută. Ne temem atăt de mult de o eventuală afecțiune, încăt încercăm să menținem distanța între persoana noastră și ceilalți.

Această afecțiune dermatologică, se manifestă prin plăcile hipercheratozice, căteodată cu infecții grave, care apar pe scalp, dar poate acoperi tot corpul. Nu este doar o problemă estetică în cazuri mai grave poate ataca și deforma articulațiile.

Ca urmare a bolii, poate apărea artrita, dar aceasta poate chiar să preceadă psoriazisul. Nu este o afecțiune infecțioasă și poate apărea la orice vărstă. Cauza bolii este o modificare genetică, care cauzează înmulțirea și divizarea mult mai rapidă ale celulelor la nivelul tegumentului, care duce la apariția plăcilor hipercheratozice, mai apoi la infecții ale pielii.

Poate fii declanșată de boli infecțioase, leziuni ale pielii, anumite medicamente, substanțe chimice sau alți alergeni, afecțiuni ale metabolismului, tulburări digestive, probleme legate de modul de viață, stres psihic.

Foarte rar consecințe și complicații severe. În cazul unui tip mai grav al dermatitei, simptomele pielii se extind la tot corpul, iar pielea se poate inflama.

Curele de detoxifiere, programul curei de detoxifiere al colonului de 10 zile (Postul omului leneș) Băile medicinale sulfuroase, folosirea sărurilor de la Marea Moartă, fototerapia, administrarea produselor cu conținut ridicat de vitamine, oligoelemente și minerale, suplimentele alimentare care regenerează ficatul, elimină bila și corectează echilibrul acido- bazic pot contribui în mod semnificativ la prevenirea deteriorii stării pacientului.

Ce se recomandă ?

Pentru a afla tratamentul, folosiți butonul Trimite-mi un mesaj.

psoriazis

Royal Services – Servicii de calitate: programări online, sisteme newsletter, design personalizat foto și video
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns