Un nou supliment alimentar variat și complex pentru digestie

Un nou supliment alimentar variat și complex pentru digestie

Care este unul din cele mai importante lucruri pentru sănătate, pentru o viață de calitate? Conform părerii (și experienței …) multora dintre noi răspunsul șa această întrebare este funcționarea normală a stomacului și a sistemului intestinal. Cine nu a auzit oare în anturajul său imediat că în cazul lipsei acestora pot să apară probleme serioase, care produc multe necazuri în viața de fiecare zi? Produsul Vita-Reg + creat în Ungaria este răspunsul la aceste probleme. Consumarea sa regulată poate contribui în multe feluri la susținerea funcționării normale a organismului.

Scopul urmărit: digestia bună!

Specialistul care a creat produsul: Dr. Gábor Simonyi

Cel care a creat produsul, medicul primar șef de secție Dr. Gábor Simonyi, are o experiență și o competență semnificativă, deoarece coordoonatorul Centrului Metabolic din cadrul Spitalului Universitar ”Szent Imre” lucrează de mai multe decenii ca gastroenterolog, cardiolog, dar este specializat și în diabetologie și obezitologie. Despre cel din urmă domeniu merită menționat că este unul relativ nou, care se ocupă cu studierea supraponderabilității. Medicul curant distins cu premiul Metabolism în anul 2014 verde foarte bine în practica de fiecare z cu ce fel de probleme se confruntă pacienții săi, astfel s-a născut acest produs.

Să acordăm atenție digestiei, unei vieți de calitate!

Domnul doctor susține că pentru o viață lungă și sănătoasă (în afară de factorii genetici, pe care nu îi putem schimba) este nevoie de un stil de viață sănătos, cu o atenție deosebită acordată alimentației și mișcării – iar acestea depind deja de noi. În privința celei dintâi, cheia este funcționarea normală a stomacului și a sistemului intestinal, deoarece astfel se asigură absorbția nutrienților, astfel pot aceștia să ajungă prin intermediul sângelui la organe, unde sunt utilizate.

Digestia bună stă la baza metabolismului carbohidraților și a lipidelor din sânge, și este cel puțin la fel de importantă întărirea continuă a sistemului imunitar. Când însă vine vorba de digestie, omul obișnuit se gândește de regulă la probleme, de la balonare la senzația de stomac prea plin, pe urmă senzația de greață, arsuri la stomac și constipație, dureri abdominale.

Ce știe?

Să ajute! Face acest lucru cu puterea mentei, care poate contribui la menținerea unei funcționări normale a intestinelor, a digestiei, având un rol pozitiv și în golirea vezicii biliare. Iar despre aceasta membrii Biocom știu deja cât este de importantă în cadrul unei cure de schimbare a modului de viață … Pe lângă mentă, însă, mai sunt alte patru componente importante, acestea dau de fapt acel ”plus” care apare în numele produsului. Să vedem ce scrie literatura de specialitate despre puterea fiecăreia dintre componente, ale căror efecte se adună bineînțeles în picături. În plus, produsul conține din fiecare microelement 100% din aportul zilnic recomandat.

Conține Menta, zinc, biotin, crom, seleniu

Menta relaxează mușchii netezi, influențează pozitiv funcționarea vezicii biliare. Mentolul este capabil să prevină pătrunderea calciului în celule, având astfel efect relaxant asupra mușchilor intestinali spasmodici. Menta este utilizată și în cazul balonării, diareii, grețurilor, problemelor de digestie, sindromului de colon iritabil. În afară de aceasta, este utilizată și pentru tratarea durerilor de menstruație, anxietății cauzate de depresie, durerilor de mușchi și de nervi, precum și la tratarea răcelii.

Zincul poate contribui la funcționarea corespunzătoare a sistemului imunitar. Participă la metabolismul sănătos al acizilor grași și al carbohidraților. Zincul este antioxidant, poate susține sistemul osos și poate menține sănătatea părului, a pielii și a unghiilor.

Biotinul (vitamina B7) poate contribui la menținerea stării normale a părului, a pielii și a mucoaselor, la funcționarea sistemului nervos, la menținerea funcțiilor psihologice normale.

Cromul participă la metabolismul normal al macronutrienților, poate contribui la menținerea glicemiei normale.

Seleniul susține diverse procese fiziologice necesare pentru funcționarea normală a sistemului imunitar, a tiroidei, și pentru protecția celulelor.

Este recomandat pentru toată lumea.

Poate este important și faptul că produsul NU CONȚINE: organisme modificate genetic, lactoză, carbohidrați, gluten, arome, coloranți – poate fi, deci, recomandat cu toată încrederea pentru toată lumea. Utilizarea este simplă: 3×5-10 picături în timpul meselor, sau după mese – cu regularitate.


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

digestie

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns