De ce să urmăm un stil de viață sănătos?

De ce să urmăm un stil de viață sănătos?

Recent am citit despre Dr Young Robert cine ne dezvăluie un secret cu două opțiuni, putem să continuăm viața cum ne am obișnuit să avem sănătate precară sau să facem schimbare drastică în dietă, să consumăm vitamine, minerale, alimente verzi, apă curată, evitarea zahărului, evitarea ph -ului săngelui acid.

Universul operează prin menţinerea în echilibru a contrariilor, iar universul conţinut în corpul nostru nu face excepţie. Când survine un dezechilibru, avem semnele bolii: energie scăzută, oboseală, digestie proastă, exces de greutate, gândire neclară, dureri, ca şi alte tulburări majore.

Această carte este despre refacerea echilibrului (sănătăţii): energie, limpezime a minţii, funcţionare bună a tuturor sistemelor corpului, ochi luminoşi, piele curată şi un corp suplu şi în formă. Cu programul din carte, toate acestea sunt şi la îndemâna dumneavoastră în decurs de câteva săptămâni. majoritatea oamenilor care trăiesc în stilul nostru modern de viaţă suferă de dezechilibru.

Sunt obezi. Obosiţi. Îmbătrâniţi prematur. Probabil că aşa vă simţiţi şi voi. Există şanse ca minimum una dintre persoanele pe care le iubiţi să sufere de una dintre primele trei boli ucigaşe – boli de inimă, cancer sau diabet. Dacă eşti ca majoritatea oamenilor din societatea noastră, acum te gândeşti: „Bine, dar de ceva trebuie să mori”.

Am uitat că este firesc să mori – şi să trăieşti – sănătos! De fapt, este dreptul tău din naştere să trăieşti sănătos, până în ziua când mori. A face din această viziune o realitate este marele dar al acestui program. Şi credeţi-mă, nu are nimic de-a face cu descoperirea genomului uman, cu tehnologiile medicale de vârf sau cu produsele farmaceutice, chiar mai puternice şi mai pericu¬loase. Vestea bună este că răspunsul e mult, mult mai simplu decât toate acestea. Şi este disponibil chiar aici şi acum.

Este important să începem alcalinizarea organismului.,să începem să consumăm verdețuri,probiotice ,enzime de digestie.

Hrana conţine sub¬stanţe nutritive esenţiale pentru funcţionarea normală a metabolismului, iar când apar probleme, acestea rezultă din dezechilibrele în aportul de substanţe nutritive şi din interacţiunea dăunătoare cu alţi factori.

Pentru americanii adulţi care nu fumează şi nu beau excesiv, una dintre opţiunile personale pare să influenţeze mai mult decât oricare alta perspectivele pe termen lung pentru sănătate – ceea ce mâncăm” (din „Raportul Autorităţii Medicale Generale asupra Sănătăţii şi Nutriţiei”: Sublinierea ne aparţine). Nivelul pH al lichidelor noastre interne afectează fiecare celulă din organism. Întregul proces metabolic depinde de mediul alcalin.

O hiperaciditate cronică va coroda ţesutul şi dacă este scăpată de sub control, va întrerupe toate activităţile şi funcţiunile, de la bătăile inimii până la combustia neurală a creierului. Cu alte cuvinte, hiperaciditatea interfe¬rează cu viaţa însăşi. Dacă acest lucru nu este de ajuns pentru a vă trezi interesul în echi¬librarea pH-ului organismului vostru în mod natural, nedistructiv, ţineţi minte acest lucru: hiperaciditatea este si cea care ne menţine graşi.

Cel puţin trei sferturi din ce aveţi în farfurie să fie hrană alcalinizantă, folosiţi suplimente şi veţi fi în formă bună. Acest program vă va îmbunătăţi calitatea şi durata vieţii. Vă garantez că veţi simţi o îmbunătăţire imediată. Energia voastră va creşte, veţi dobândi o nouă limpezime a minţii şi noi puteri de concen-trare, vă veţi întări puterea şi rezistenţa şi veţi pierde grăsimea în exces, în timp ce masa musculară va creşte.

Veţi avea ochi luminoşi şi tenul curat. Veţi arăta mai bine. Vă veţi îmbunătăţi performanţele sportive. Întregul vostru organism va funcţiona mai eficient. Orice problemă de sănătate cu care v-aţi confruntat se va reduce şi este foarte probabil că se va evapora total. Pe scurt, vă veţi recăpăta fără nici un efort energia şi starea de bine pe care credeaţi că le-aţi pierdut o dată cu copilăria.

Prin vindecarea, plenitudinea şi reîntinerirea pe care acest program le aduce, veţi simţi, poate pentru prima dată în viaţă, o sănătate personală strălucită. Tot mereu primim mărturii de bucurie, uşurare şi recâştigare a liniştii sufleteşti de la cei care au scăpat de boli grave sau cronice, de la cei care au slăbit şi care se chinuiau de ani de zile, de la cei cărora le-a scăzut nivelul de colesterol, li s-a curăţat pielea, li s-au oprit durerile şi şi-au recâştigat energia.

Am văzut persoane care n-au mai avut nevoie de injecţiile cu insulina pentru diabet. Persoane ale căror dureri şi chinuri au dispărut. Chiar persoane care au fost diagnosticate cu cancer, ale căror tumori au dispărut şi care au fost diagnosticate apoi ca vindecate de cancer. Auzim frecvent de oameni care nu erau capabili să muncească de luni sau ani şi care s-au întors la muncă, oameni ale căror alergii cedează, persoane ale căror infecţii s-au vindecat. Persoane care sunt bine, integre şi pline de energie din nou.

stil

Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns