Psoriazis

Psoriazis

Cauze psihice psoriazisului: sensibilitate externă, nevoie de dragoste și grijă nesatisfăcută. Ne temem atât de mult de o eventuală afecțiune, încât încercăm să menținem distanța între persoana noastră și ceilalți.

Această afecțiune dermatologică, se manifestă prin plăcile hipercheratozice, câteodată cu infecții grave, care apar pe scalp, dar poate acoperi tot corpul. Nu este doar o problemă estetică: în cazuri mai grave poate ataca și deforma articulațiile. Ca urmare a bolii, poate apărea artrita, dar aceasta poate chiar să preceadă psoriazisul. Nu este o afecțiune infecțioasă și poate apărea la orice vârstă.

Cauza bolii este o modificare genetică, care cauzează înmulțirea și divizarea mult mai rapidă ale celulelor la nivelul tegumentului, care duce la apariția plăcilor hipercheratozice, mai apoi la infecții ale pielii. Poate fi declanșată de boli infecțioase, leziuni ale pielii, anumite medicamente, substanțe chimice sau alți alergeni, afecțiuni ale metabolismului, tulburări digestive, probleme legate de modul de viață, stres psihic.

Foarte rar are consecințe și complicații severe. În cazul unui tip mai grav al dermatitei, simptomele pielii se extind la tot corpul, iar pielea se poate inflama. Curele de detoxifiere, programul Postul omului leneș, băile medicinale sulfuroase, folosirea sărurilor de la Marea Moartă, fototerapia, administrarea produselor cu conținut ridicat de vitamine, oligoelemente și minerale, suplimentele alimentare care regenerează ficatul, elimină bila și corectează echilibrul acido-bazic pot contribui în mod semnificativ la prevenirea deteriorării stării pacientului.

psoriazis

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns