Postul omului leneș

Postul omului leneș

Un alt program de detoxifiere cu o durată de 10 zile. Este denumit și postul omului leneș.

Preparatul este foarte eficient în curățarea intestinelor. Conține laxative naturale, fibre, plante medicinale, care ajută la calmarea peretului intestinal, iar conținutul de acidophilus menține un nivel optim de bacterii intestinale sănătoase.

Produsul declanșează un peristaltism intestinal intens în 12-24 de ore de la administrare, eliberănd astfel corpul de materiile fecale acumulate și depozitate, intestinele unei persoane sănătoase pot conține chiar și 1-1.5 kg de materie fecală !de la Paracelsus încoace, este un clișeu că moartea locuiește în intestine.

În prezent facem tot mai puține activități fizice și consumăm tot mai puține fibre. La aceasta se adaugă și faptul că foarte multe persoane nu consumă destule lichide. Cafeaua, alcoolul și băuturile dulci a căror denumire de băuturi răcoritoare este o adevărată păcăleală a consumatorilor, deoarece ele mai degrabă sustrag sau absorb apa din organism, toate astea contribuie la încetinirea procesului de detoxifiere. Fără consumul apei potabile curate, adică lipsită de orice fel de contaminare și fără exerciții fizice regulate, nu ne putem păstra sănătatea pe termen lung.

S-a schimbat și compoziția alimentelor noastre. Conservanții, emulgatorii, potențatorii de aromă sunt în mare parte străine pentru corpul nostru – selecția și îndepărtarea lor devenind o povară suplimentară pentru sistemul nostru intestinal.

Acest program de 10 zile ajută în acest sens. Se recomandă repetarea trimestrială a acestui program, dar și după un concediu sau un ospăt mai mare. Reduce balonarea, poate crește nivelul energetic și duce, în doar căteva zile, la pierderea mai multor kilograme în greutate. În timpul tratamentului -treaba mare – are loc lin și ușor.

Conținutul produselor care trebuie luate în timpul zilei:

3 capsule de Psyllium, 1 Softgel semințe de in, 1 capsulă de curățare, în total 5 capsule într-o pungă de culoare deschisă.

Seara înainte de culcare – 2 capsule de Cape Aloe, 1 capsulă de semințe de in, 1 capsulă de curățare, în total 4 capsule într-o singură pungă transparentă. Cura ține 10 zile.

Se poate completa cu alte produse, despre care puteți citi la recomandare,dacă doriți să vă deparazitați organismul. Datorită compoziției foarte bogate, pe lăngă detoxifiere, reduce inflamația, calmează sistemul intestinal. Acționează împotriva paraziților și a altor agenți patogeni, sprijină activitatea ficatului și a bilei. Componentele principale -Frunze de senna, Cascara Sagrada, Coajă de Psyllium, semințe de in, Aloe Vera Gel, L.Acidophilus, lemn dulce, ulei Captex 300.

Recomandare:

Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

În caz că doriți mai multe informații folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații

postul omului leneș
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns