De ce este important detoxifierea, deparatizarea

De ce este important detoxifierea, deparazitarea

Corpul nostru are propriile lui mecanisme fiziologice de detoxifiere: tranzitul intestinal, excreția urinei, transpirația. Dar, în zilele noastre, din cauza hranei și apei nepotrivite, aerului poluat, radiațiilor, organismele se supraîncarcă cu toxine.

Astfel, o serie de probleme de sănătate ne trag semnale de alarmă: indigestie, constipație, supraponderabilitate sau obezitate, alergii, erupții cutanate diverse, dureri articulare, halenă, sindrom premenstrual, probleme legate de fertilitate sau impotență, migrenă, căderea părului, fragilitatea unghiilor, tulburări de somn, depresie, scăderea memoriei și atenției și chiar cancerul, care este o maladie tot mai prezentă.

Mult mai bine-venit decât detoxifierile „brutale“ ar fi un stil de viață sănătos, care sa includă:

  • consumul apei purificate cu ozmoza inversă ,care asigură siguranță
  • consum zilnic de cereale integrale, legume și fructe crude, sucuri naturale proaspăt stoarse, germeni, leguminoase, semințe, produse apicole
  • respirație corectă: încăperi cu aer curat, utilizând purificatoare de aer, la nevoie
  • igienă corporală
  • zilnic exerciții fizice moderate și odihnă
  • gândire pozitivă și hrană spirituală, elemente foarte importante.

Despre detoxifiere

Pe lângă acest stil de viață, avem nevoie periodic de diverse modalități de „ajutor“, care să ne păstreze sănătatea și să prevină îmbolnăvirile. Astfel, putem apela la: Para cleanser,Natur lax .Flora plus care ne ajuta sa deparazitam colonul.Can avem animale de companie facem periodic deparazitare si noi cand am facut ? Pentru că de multe ori organismul uman este colonizat de o mulțime de paraziți care consumă substanțele nutritive și ne expun la o multitudine de boli, este necesar ca periodic să prevenim această colonizare și să oferim organismului nutrienții necesari pentru a împiedica dezvoltarea lor.

Legătura dintre paraziți și boli a fost demonstrată în urma mai multor experimente făcute de cercetătoarea Hulda Clark, iar cartea „Vindecarea tuturor formelor de cancer“ este concluzia cercetărilor sale. Ea a demonstrat pentru multe boli în parte, prezența fără excepție a unui parazit specific în organism, inclusiv în cancere. Lista e mult mai lungă decât am putea noi să ne închipuim, dar pentru a o descoperi recomandăm să citiți cartea, chiar dacă nu sunteți bolnavi de cancer. După lecturarea ei, concluzia finală este că paraziții au un rol esențial în producerea multor boli.

Dar, ca la orice problemă, trebuie găsită soluția. Bineînțeles că soluția este la capătul furculiței noastre. Dacă flora intestinală este echilibrată, tranzitul intestinal bun și sistemul imunitar puternic, nu are loc infestarea cu paraziți sau cu alți agenți patogeni. Un tranzit intestinal bun este esențial pentru a menține organismul sănătos. Deși multe persoane s-au obișnuit cu această stare, considerând-o firească și normală, trebuie să știți că ea NU este nici firească, nici normală.

Constipația stă la baza multor boli: pe de o parte, neeliminându-se toxinele la timp, ele se vor reabsorbi în sânge și de acolo pot ajunge în întregul organism, iar pe de altă parte este favorizată dezvoltarea anormală a unei flore microbiene patogene sau chiar a paraziților în colon, ceea ce va duce în timp la o mulțime de neajunsuri.

Dacă până acum nu ați fost preocupați de curățirea propriului trup, cred că ar fi timpul, mai ales că ne preocupăm în permanență ca obiectele din jurul nostru să fie curate și în armonie, dar ultima cămașă de pe noi nu are buzunare! Îngrijindu-ne templul corpului nostru, îl ajutăm să trăiască în echilibru, să ne păstrăm sănătatea și să ne ferim de îmbolnăviri!

Atunci când compasiunea ta nu te include și pe tine, ea este incompletă.

Buddha

Sper ca mesajul meu să te găsească bine și în bucurie și îți doresc să ai dragoste de tine făcând o detoxsifiere, o deparazitare căci meriți să te simți bine.

Să facem trimestrial o detoxifierea colonului, a ficatului. Vezi la detoxifiere soluțiile. Să consumăm preparate cu conținut de vitamina C. Să protejăm și să ajutăm circulația sanguină. Calciu coral este regele sau doctorul oaselor.

Calciul este substanța minerală care se găsește în ceea mai mare cantitate în organism, este principalul element structural al oaselor. Este denumită și nutrientul secolului XXI. Participă în cel puțin 200 de procese vitale din organism, contribuind la menținerea sănătății generale a corpului uman. Este o sursă asimilabilă. Coralul (provenit din insulele Okinawa) este un calciu complet asimilabil care conține și multe alte elemente necesare pentru asimilarea efectivă a calciului în organism, cum ar fi magneziul, borul, zincul și alte oligoelemente.

Conținutul ionizat de calciu organic se asimilează aproape complet în primele 20 de minute de la înghițire .Asimilația este facilitată și de conținutul de vitamina D al produsului fapt demonstrat prin teste clinice, care relevă faptul că densitatea osoasă a persoanelor care au consumat calciu împreună cu vitamina D a fost mai mare decăt a celor care au consumat doar calciu.

După unele cercetări, consumul de pulbere de corali poate aduce vindecări rapide ale unor afecțiuni cronice. Poate inversa în căteva luni procesul de osteoporoză, poate să regularizeze tensiunea ridicată, nivelul colesterolului și al glicemiei în diabetul de tip II, cu ajutorul lui se pot asimila cantități mult mai mărite de nutrienți la nivel intestinal.

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații

detoxifiereaÎmpărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns