Constipația

Constipația

afectează multe persoane, mai ales femei și vărsnici. Una dintre consecințele societații de bunăstare este schimbarea drastică a obiceiurilor alimentare din cauza consumului redus de fibre, respectiv consumul ridicat de alimente cu conținut ridicat de proteine și carbohidrați, fără valoarea nutrițională. Deja de multă vreme, măncarea și băutura nu sunt sfințite, din ce în ce mai puțin sfințesc alimentele.

Acesta este asociat cu reducerea activității fizice, cu consumul insuficient de lichide, de calitate necorespunzătoare. Din aceste motive și drept consecință a cauzelor sociale, din ce în ce mulți mulți oameni suferă de constipație.

Eliminarea minim odată pe zi a scaunului este una din condițiile de bază a sănătății. În intestinul gros foarte multe substanțe toxice sunt resorbite din materiile fecale în organism, împovorănd, rinichii, otrăvind organismul, ocupănd și slăbind astfel sistemul imunitar. Moartea cauzată de cancerul de colon este la loc fruntaș între cauzele mortalității.

La femei, poate juca rol important în apariția chisturilor ginecologice și a inflamațiilor cronice ale ovarelor. Tratamentul prin dietă al constipației, consumul alimentelor bogate în fibre care favorizează tranzitul intestinal (păine neagră sau bogată în fibre, legume crude, fructe uscate, hrișcă, orz, ovăz), alimente acidificate, hering, sărat, băuturi nealcoolice, apă alcalină, sucuri de fructe, produse lactate acidificate (lapte bătut, iaurt, chefir ).

Este important aportul de lichide ridicat ! Renunțarea la produse cu conținut de tanin, care îngreunează tranzitul intestinal, afine negre, uscate, ceai negru tare, cacao, vin roșu, păine albă, alimente lipicioase, lapte, caș, (cereale decorticate și măcinate fin,mai ales griș, sufleuri etc.)

Ce soluții avem

Prima alternativă ar fii programul de 10 zile pentru detoxifierii colonului. Am denumit și postul omului leneș.

O altă soluție ar fii o deparazitare, o detoxifiere cum sunt recomandate de specialiști. Eu obișnuiesc să fac această deparazitare chiar de 2 ori pe an. Un produs special pentru eliminarea ușoară a scaunului cu conținut de (Aloe Ferox, Frunze Senna, crușin, fenicul, Capsicum frutescens african. Para cleanser care și din denumirea ei rezultă că elimină paraziții, este o capsulă de antiparazitare și purificatoare ) Complexul de probiotice descrierea acestuia faceți clik aici.

Capsule antiparazitare și purificatoare

În organismul nostru pot fi prezenți mai mulți paraziți -fără să știm. Consumul de apă potabilă purificată în mod necorespunzător, proteinele animale necontrolate, nerespectarea regulilor de igienă, proximitatea animalelor domestice – toate pot fi surse de infecții parazitare. Acești paraziți se pot stabili oriunde în organism, iar asta poate reprezenta o amenințare serioasă pentru sănătatea noastră.

Absorb, consumă toată energia vitală, toți nutienții de care am avea nevoie, în timp ce ne încarcă și ne otrăvesc corpul cu materiile fecale. În compoziția produsului se regăsesc o mare varietate de plante care sunt cunoscute de mult timp în medicina populară, iar aztăzi au trecut și testul științei.

Curăță bine intestinele și întregul organism de diferiți viermi, paraziți și poate ajuta, de asemenea, la excreția acestora, prin creșterea perstaltismului intestinal. Poate fi utilizat și în tratamentul gastroenteritei. Compoziție: Zink, merițoare, usturoi, pectină de mere, coajă de nucă americană, suc de morcovi, papaya, pau d Arco, coajă de nucă albă, frunze de afin, rădăcină de aur (Rhodiola rosea) echinacea, iarba tălharului (Stachys officinalis), nucă gri (juglans cinerea ), rădăcină de struguri din Oregon.

Zink – Are rol esențial în reglarea glicemiei, controlează și reglementează procesele metabolice, se implică în sinteza acizilor nucleici și a proteinelor – astfel ajutănd creșterea, vindecarea rănilor și dezvoltarea structurii insulinei.

Merișoare – Sunt sănătoase, pline în vitamine, bogate în oligoelemente și antioxsidanți, sunt aromante, gustoase. Conțin multe minerale valoroase, printre care calciu, magneziu, potasiu, sodiu, fier, zink, mangan și fosfor. Sunt o sursă bogată de vitamine A,B,C și E. Datorită conținutului de flavonoide au efecte vasoprotectoare, reduc riscul apariției infarctului.

Pectina din mere: Pectina din măr este o fibră nedigestibilă, solubilă în apă, influențănd mai ales digestia. De asemenea, este potrivit pentru eliminarea toxinelor nedorite și a metalelor grele și atenuează efectele secundare ale radioterapiei.

Rădăcină de aur: este o plantă medicinală adaptogenă, ceea ce înseamnă că ajută organismul și sistemul nervos să se adapteze la schimbări, exercită un efect de echilibrare, normalizare ale funcțiilor fizice și psihologice ale omului. Protejează împotriva influențelor externe și nu are efecte secundare. Este populară datorită faptului că îmbunătățește starea de spirit și are efect antistres, totodată întărește sistemul imunitar, are un efect și antiseptic.

Echinacea: Este o plantă medicinală eficientă, deoarece ameliorează și previne durerile în găt, tusa, febra, care însoțesc numeroase boli. Este antiviral, protejează împotriva bacteriilor, virușilor, fungilor și al altor agenți patogeni microbieni. Este eficient în tratarea căilor respiratorii și al tractului urinar.

Papaya

Frunze de afin: Conțin vitamine A, B, C, pigment antocian, taninuri, pectină, zahăr. Efectul de stimulare a metabolismului al frunzelor de afin poate contribui la menținerea nivelului sănătos de colesterol și al glicemiei.

Rădăcină de srtuguri din Oregon: Spală ficatul și vezica biliară. Crește producția bilei.

Acest produs se recomandă împreună cu produsul pentru eliminarea ușoară a scaunului. este foarte important.

Articole conexe:

Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

În caz că doriți mai multe informații folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

constipatiaÎmpărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns