Detoxifierea organismului

Nu poţi evita în totalitate toxinele, este important să-ţi ajuţi corpul să scape de ele.

Detoxifierea

Motivul pentru care trebuie să ne preocupe detoxifierea organismului este simplu: stilul de viaţă ne poate pune la încercare corpul.

Detoxifierea, spălarea intestinului gros favorizează însănătoșirea florei intestinale, ceea ce este determinat în privința imunității, în revigorarea întregului organism. Din totalul factorilor favorizanți ai îmbolnăvirii prezintă un colon murdar. În pliurile colonului se adună deșeuri și ouă de paraziți, sub formă de mucus întărit precum o tencuiala, amestecat cu materii fecale, alcătuind asa-numita placa mucoidă, care zace acolo ani de zile. Fiind destul de acide, rezidurile penetrează peretele colonul iar toxinele se resort in sânge, limfa, umori, spatii interstitiale.

Practic, funcția întregului gros este răsturnată deșeurile nu se mai elimină în totalitate ci îngustează sângele și degradează funcțiile interne. De-a lungul anilor, se depozitează în intestine 2.5 -18 kg de materie parțial digerată, reziduri metabolice, resturi de medicamente și alte chimicale toxice îngerate odată cu alimentele prin piele sau prin respirație, de la cosmetice și produse de curățenie (detergenți, sampoane, vopsele de păr, paste de dinți, deodorante e.c.t)

Deşi, în condiţii normale, organismul este capabil să se cureţe singur, creşterea nivelului de stres, lipsa exerciţiilor fizice, constipaţia, dieta necorespunzătoare şi stilul de viaţă nesănătos, că să nu mai vorbim de creşterea toxinelor din mediu, pot pune mare presiune asupra organismului. Şi cum nu poţi evita în totalitate toxinele, este important să-ţi ajuţi corpul să scape de ele.
Oboseala nejustificată, insomnia, migrena, depresia, anxietatea, constipaţia, lipsa de energie, balonarea, celulita, acneea, părul lipsit de strălucire pot fi câteva dintre semnalele prin care corpul ne anunţă că este intoxicat.

Sunt mai multe modalitati de detoxsifiere a colonului Intestinal cleansing  este un program de 10 zile a colonului cu care paralel folosim si para cleanser. Pe urma Detox pentru curatarea ficatului.Acest produs Este un produs clasic de detoxifiere pentru ficat, aplicabil cu Para Cleanse, Intestinal Cleansing Program si Colon Health.Denumirea produsului este înșelatoare doar pentru cei superficiali: nu este un stimulent pentru mahmureala, ci un produs  cu efecte benefice diversificate.Toate componentele speciale ale produsului  contribuie la detoxifierea organismului, și prin acesta contribuie la o viatã mai sãnãtoasã.  Se recomandã în special celor care consuma în cantitãți mari sau regulat alcool, eventual droguri.

Efecte:

Intãrește sistemul imunitar

Are efect anti-inflamator puternic

Datoritã conținutului de Cholin, contribuie la bunã funcționare a tractului digestiv, a stomacului și a sistemului intestinal

Curãțã ficatul

Impiedicã apariția cancerului pulmonar, de stomac, ovarian și de sân.

Ajutã organismul la producerea antioxidanților proprii

Este benefic și în cazul anorexiei și ulcerului

Blocheazã efectele dãunãtoare ale radicalilor liberi

Deosebit de eficient pentru rãceli, paraziți, infecții, dureri în gât, bolile cãilor respiratorii superioare

Protejeazã funcționarea sistemului limfatic.

Are efect de susținere a ficatului, astfel detoxifierea devine mai intensã

Se recomandã utilizarea produsului diabeticilor, celor care suferã de boli gastrice, neurologice. Atenueaza bolile articulare reumatice. Datoritã conținutului de rãdãcinã de brusture, are efect detoxifiant, și totodatã calmeazã, regenereazã, intãrește sistemul nervos si sistemul limfatic, curãțã rinichii.
Trifoiul rosu este bogat in calciu, fitoestrogeni, minerale, oligoelemente, proteine și flavonoide. Impiedica creșterea celulelor canceroase, îmbunãtãțește fertilitatea, energizeazã corpul. Dizolva mucusul, ajuta la crampe, calmeaza simptomele neplacute ale bolilor ficatului, vezicii biliare si bolilor de rinichi.

Datorita continutului de Goldenseal, produl are un puternic amtimicrobial si antiinflamator.

Continut: Goldenseal canadian, brusture, Red Clover, sfeclã , lut, etc.
Doza recomandatã: 3 x 1 capsula, cca 6 saptamani.

Descoperă puterea naturii în purificarea organismului cu gama noastră revoluționară de produse pentru detoxifiere: Natur Lax, Para Cleanser, Detox, Flora Plus și Intestinal Cleansing. Îmbunătățește-ți sănătatea și vitalitatea cu ajutorul acestor soluții 100% naturale, special concepute pentru a răspunde nevoilor tale.


Natur Lax – Eliberează-te de balastul intern cu Natur Lax, un laxativ blând și eficient, creat să stimuleze tranzitul intestinal în mod natural. Formula sa unică, bazată pe plante cu proprietăți laxative recunoscute, te va ajuta să obții o senzație de ușurare și confort.

Para Cleanser – Protejează-te împotriva paraziților și toxinelor nocive cu Para Cleanser. Acest complex antiparazitar este îmbogățit cu ingrediente active, care contribuie la eliminarea eficientă a paraziților intestinali și la purificarea organismului, restabilind echilibrul intern.

Detox – Redă strălucirea și energia organismului tău cu Detox, un elixir de curățare profundă. Acest produs te ajută să elimini toxinele acumulate, îmbunătățind funcționarea ficatului și a rinichilor, organe esențiale în filtrarea și eliminarea substanțelor dăunătoare din corp.

Flora Plus – Susține sănătatea digestivă cu Flora Plus, o formulă avansată ce conține probiotice și prebiotice menite să refacă și să mențină echilibrul florei intestinale. Beneficiază de o digestie îmbunătățită și de un sistem imunitar fortificat cu acest boost de bacterii benefice.

Intestinal Cleansing – Curăță și revigorează sistemul digestiv cu Intestinal Cleansing. Acest produs este special formulat pentru a ajuta la eliminarea deșeurilor și la detoxifierea colonului, asigurând o funcționare optimă a tractului digestiv.

Nu mai aștepta! Alege produsul potrivit pentru tine din gama noastră de detoxifiere și simte diferența pe care o poate face natura în viața ta. Fie că este vorba de regularizarea tranzitului, de eliminarea paraziților, de purificarea generală a organismului, de echilibrarea florei intestinale sau de o curățare profundă a intestinelor, avem soluția ideală pentru un stil de viață sănătos. Îmbrățișează o abordare holistică și oferă corpului tău îngrijirea pe care o merită cu produsele noastre pentru detoxifiere – aliați de încredere pentru o stare de bine deplină!

Google workspace o suită de programe informatice bazate pe cloud, de birou, de colaborare și software oferite de Partener Google pe bază de abonament.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

detoxifierea organismuluiÎmpărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns