Detoxifiere – Detoxifierea Organismului

Un program de detoxifiere, deparatizare, curățare

Calea vindecării, a stării de sănătate este detoxifierea.

În zilele noastre este atât de important să urmăm un program de detoxifiere a organismului cât de câminele noastre.  Sunt convinsă că faceți curățenie generală în casă măcar de 2 ori pe an.

Însă în corpul nostru care ne servește o viață, acordăm o mică atenție să o detoxificăm, să o deparazităm.

Aveți mașină? Este ca și când o bujie nu funcționeaza, mașina mai merge dar nu are o ardere completă. După un timp face ravagii. Nu-i așa ??? Așa și corpul nostru, ca să funcționeze optim din când în când avem obligația să detoxificăm. Să nu mai vorbim de paraziții care trăiesc în noi și cer mereu să-i dăm dulce sau ciupercile prezente în noi.

Știați că sunt aprobate nejustificat peste 200 de substanțe active pentru pesticide, care sunt clasificate de WHO drept substanțe toxice. Printre acestea sunt substanțe cu efect toxic, cronic sau acut. Dintre aestea aproape patruzeci sunt cancerigene, iar despre 150 se presupune doar că ar fi cancerigene. Aceasta este doar vărful aisbergului.!

Oare este important detoxifierea? Grupul de lucru pentru Protecția Mediului din Statele Unite (ENVIRONMENTAL WORKING GROUP), în cadrul cercetărilor efectuate în 2004-2005), a căutat să identifice 413 tipuri de substanțe chimice, analizănd săngele cordonului ombilical la 10 nounăscuți. În cadrul testelor, s-au găsit 287 substanțe chimice, dintre care 209 nu au fost încă identificate în săngele cordonului ombilical.

Dintre substanțele chimice analizate:

  • 217 cauzează tulburări ale sistemului nervos
  • 208 au ca rezultat malformații congenitale sau tulburări ale dezvoltării !

În 1930 în lume se producea anual un milion de tone de substanțe chimice, iar în zilele noastre se produc 200 de milioane de tone! Dintre cele 900 de produse (benzen,diferite plastice, rășini, adezivi, diferiți lubrifianți, vopsele, agenți de curățare, insecticide, pesticide etc.) prezentate Institutului Oncologic Internațional doar unul s-a dovedit a fi necangerigen.

Oare trebuie să sprijinim, să întărim organele noastre care asigură detoxifierea,eliminarea?

Detoxifierea organismului influențează și starea pshică. În baza de studii efectuate în Germania cu bolnavi suferinzi de depresie, s-a constatat că pacienții care au urmat în mod regulat cure de detoxifiere și alcalinizare, ameliorarea s-a produs în 50-80% dintre cazuri, față de cei cărora li s-au administrat medicamente tradiționale.

Sunt convinsă că este de știut dacă nu avem scaun zilnic măcar odată atunci este o dereglare pe care trebuie foarte repede să o remediem. Căci în caz contrar ne autotoxicăm mereu. Dacă ne balonăm, nu putem să mâncăm orice de frică să nu ne facem o stare neplăcută. În toate aceste cazuri avem nevoie să facem curat în intestin și în ficat ca să ajutăm ca mecanismul să funcționeze optim.

Eu fac detoxifierea de 2 ori pe an împreună cu deparazitarea. Cert este că după un program de detoxifiere a organismului și deparazitare ne simțim mai bine, mai energic. Nu este suficient să spălăm colonul de fecale căci pe pereții colonului se ascund ciupercile, parazitii e.t.c. Sunt soluții pt rezolvarea acestora.

Dezintoxicarea este magia sănătății. Cum vezi, corpul înghite toxine și otrăvuri la tot pasul?

Care este soluția ?

  1. să urmezi un program de detoxifiere a organismuli
  2. deparatizare
  3. regenerarea sau încărcarea organismului cu  vitamine, săruri minerale, enzime, verdețuri.
  4. alcalinizarea organismului
  5. prevenția îmbolnăviriilor

Dezintoxicarea organismului sau descărcarea organismului de toxine, constă într-un ansamblu de proceduri prin care organismul, în mod spontan sau provocat, își elimină produșii reziduali  acumulați .Însăși boala este un mijloc pe care organismul îl folosește pentru a se dezintoxica (descărca). Astfel spus  organismul își folosește boala ca pe o supapă. Dacă tu ai bronșită ,de exemplu, sputa și expectorația sunt mijloace prin care organismul își elimină periodic o parte din încărcare (din boală). Așadar simptomul este un semn de descărcare, reflectă intensitatea încărcării, fiind în fond reacția organismului în lupta cu boala. Detoxifierea este o terapie naturală care, condusă corect, ajută organismul să se mențină sănătos. Înbunătățește oxigenarea celulară, elimină constipația.

detoxifiere

Este un program de 10 zile a detoxificării colonului.

Se recomandă repetarea trimestrială a acestui program. Reduce balonarea, poate crește nivelul energetic și duce, în doar căteva zile, la pierderea mai multor kilograme în greutate.

În timpul tratamentului “”treaba mare”” are loc lin și ușor. Conținutul care trebuie luate în cursul zilei 3 capsule de Psyllium ,1 Softgel semințe de in, 1 capsulă de curățare, în total 5 capsule într-o punguță de culoare deschisă ,netransparentă. Seara înainte de culcare 2 Capsule Aloe, 1 capsulă de semințe de in, 1 capsulă de curățare, în total 4 capsule într-o pungă transparentă.

Detoxifierea ține 10 zile. Se poate completa și cu o deparazitare. Datorită compoziției foarte bogate, pe lăngă detoxifiere, reduce inflamația, calmează sistemul intestinal. Acționează împotriva paraziților și a altor agenți patogeni, sprijină activitatea ficatului și a bilei. Componente principale = Frunze de senna, Cascara Sagrada, Coajă de Psyllium, semințe de in, Aloe Vera Gel, L.Acidophilus, lemn dulce, ulei Captex300.

Cei care aveți constipație cronică este un produs cu conținut de Aloe Ferox, Frunze de Senna, Crușin, Fenicul, Capsicum frutescens african, ajutănd eliminarea fecaliilor, pe lăngă asta se recomandă un produs care este antiparazitar si purificator conținănd zinc, merișoare, usturoi, pectină de mere, coajă de nucă, americană, suc de morcovi, papaya,,Pau d*Arco, coajă de nucă albă, frunze de afin, rădăcină de aur (Rhodiola rosca) Echinacea, iarba tălharului, (Stachys,officinalis), nucă gri (Juglans cinerea) rădăcină de struguri din Oregon.

Dacă vrei și tu să începi detoxifierea organismului, contactează-mă. Beneficiezi de un discount de -25%

Articole asemănătoare

Sunt foarte mulți

care au reușit să se vindece de alergie. Pot să-ti recomand și să-ți dau detali. În cazul în care dorești informații detaliate lasă un număr de telefon, adresă de e-mail și îți trimit cu mare drag.
Fiindcă cum am ajuns la starea respectivă avem și o cale de ieșire dacă optăm la ieșire.

Aplicarea constantă a unui gel termoactiv precum SLIM HOT poate contribui eficient la diminuarea aspectului de coajă de portocală al pielii, la atenuarea striuriilor, la scăderea stratului adipos, la modelarea siluetei, și la menținerea unei piele suple și bine hidratate.


Prin intermediul ingredientelor naturale cu efecte active, acest gel favorizează circulația sanguină, îmbunătățește aportul de sânge la nivelul țesuturilor conjunctive, facilitând astfel eliminarea toxinelor și a celulitei, precum și descompunerea grăsimilor. Extractul de ardei iute intensifică fluxul de sânge și poate provoca roșeața pielii. Cofeina contribuie la descompunerea grăsimilor și previne formarea lor ulterioară. L-carnitina nu doar hidratează, ci și exfoliază, eliminând celulele moarte și promovând astfel regenerarea pielii.

Instrucțiuni de folosire: Se aplică gelul pe zonele afectate dimineața și/sau seara, masând până la absorbția completă. Înainte de prima utilizare, este indicat să se facă un test alergic pentru a preveni reacțiile adverse. Folosiți numai pe piele neleziată și sănătoasă și evitați aplicarea pe față sau în apropierea ochilor.

INGREDIENTE: Apă, Alcool, Alcool izopropilic, Cocoat de glicerină PEG-7, Ulei de ricin hidrogenat PEG-40, Glicerină, Trigliceride caprilice/caprice, Carbomer, Trietanolamină, Carnitină, Cafeină, Ulei de lămâie, Mentol, Extract de rădăcină de ghimbir, Extract de Capsicum Annuum, Nicotinat de metil, Extract din semințe de castan sălbatic, Citral

Produsul nu include coloranți artificiali sau parfumuri de sinteză.

🍃✨ Descoperă secretul vitalității cu Importantă Detoxifierii! ✨🍃
Ești gata să te simți revigorat și plin de energie în fiecare zi? 🌟 Cu trio-ul nostru de super-eroi – Para Cleanser, Natur Lax și Flora Plus – și un plus de detoxifiere pentru ficatul tău, te vei bucura de o viață plină de vigoare!
🌿 Para Cleanser – spune adio paraziților și toxinelor nedorite. 🌿 Natur Lax – stimulează cu blândețe tranzitul intestinal pentru un scaun zilnic, regulat. 🌿 Flora Plus – reîncarcă organismul cu probiotice pentru un echilibru perfect.
Și nu uita de Detox! Ficatul tău va mulțumi pentru atenția acordată, transformându-te într-o versiune mai sănătoasă a ta.
🍏🥦 Rezultatele vorbesc de la sine: ✔️ Scaun regulat – sănătatea începe din interior! ✔️ Energie – zi de zi, vei simți cum revii la viață! ✔️ Slăbește inteligent – observă cum kilogramele se topesc, minus 3-4 kg în mod natural.
Transformă-ți viața cu un clic! 💚 Nu aștepta, începe acum să beneficiezi de toate aceste avantaje și simte-te mai bine ca niciodată!
👉 Apasă “Contactează-mă” și începe călătoria spre un tu mai sănătos!
#Detoxifiere #EnergieNaturală #SănătateIntestinală #ParaCleanser #NaturLax #FloraPlus #DetoxFicat #Vitalitate #SlăbeșteNatural


Recomand următorul de pe pagina facebook


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații
Împărtășiți-l
Next Post

Lasă un răspuns