Slăbire cu puterea naturii

slabire

Slăbire

Nu înfometarea este drumul cel mai ideal. Cu aceast produs revoluționar au slăbit mai multe persoane și au mâncat pe săturate mâncăruri tradiționale, slănină, carne, cartabos, cârnați etc. Vă arăt câteva imagini mai jos. Ca să avem un corp ideal avem nevoie să ajutăm organismul să funcționeze optim:
 • să o detoxificăm – primul pas către slăbire optimă
 • să ajutăm bila să funcționeze – al doilea pas ca să avem o slăbire cu succes
 • să ne alimentăm cum s-au alimentat bunicii noștrii adică au gătit cu untură, nu au cunoscut uleiul, margarina și fast fooduri.

Omul supravietuște cu un sfert din ceea ce mănăncă. Din restul trei sferturi trăieste medicul său

O inscriptie pe o piramidă egipteană .în jurul Î.Hr.3000

Cauza psihică supraponderabilitătii (slăbire) este construirea unui zid între lume și propria persoană. Se referă la lipsa de încredere, ocupația suplimentară și lipsa autocontrolului. Supraponderabilitatea este apărarea organismului împotriva acidifierii.

Organismul nostru va depozita toxinele și substanțele care reprezintă o povară pentru organism în așa numitele depozite de grăsimi. În foarte multe cazuri reprezintă mai mult un indicator al sănătătii noastre, decăt un factor estetic!

Din această cauză, cea mai bună solutie este detoxifiera, apoi o alcalinizare permanentă,respectiv miscarea. În prezent în lume sunt mai multi supraponderali decăt persoane înfometate, incluzănd și Etiopia.

Țesutul adipos este cel mai mare organ producător de hormoni al organismului. Numărul și metabolismul celulelor adipoase și  evoluția nivelului insulinei sunt interdependente. Influentează apetitul -și astfel evoluția greutății corporale, în primul rănd, în directia obezității. Apariția sa numitelor boli metabolice poate fi atribuită, de asemenea, celulelor adipoase.

Influențează echilibrul hormonal al organismului, deci în mod indirect imunitatea. Cercetările în ultimii ani au dovedit în mod cert că greutatea excesivă nu este un factor estetic, în primul rănd, ci declanșează și menține foarte multe boli grave și cronice, ca de ex. cancerul. Cel mai cunoscut hormon secretat de țesutul gras este LEPTINA

Leptina este secretată de țesutul adipost în cantitate proportională cu cantitatea de țesut gras. Originea numelui stă în cuvăntul grec leptos (slab,subțire), fiind cunoscut din 1994.

Trecănd prin bariera – Sănge-creier – are efect amfetaminice și reduce senzația de foame. În afară de aceasta, intnsifică producția de căldură, tonusul simpatic, crește tensiunea arterială și contribuie la declanșarea pubertății.

ADIPONECTINA participă mai ales la echilibrul zahărului. Intensifică efectul insulinei, absorbția de zahăr a celulelor și oxidarea acizilor grași. Nivelul acesteia este, de regulă, scăzut la diabetici și pacienți cu afecțiuni coronariene. Reduce, de asemenea producția citokinelor inflamatorii, mai ales a proteinei TNF-alfa.

VISFATINA ,la fel ca REZISTINA, este legată de receptorii insulinei și scade nivelul glicemiei. Intensifică resorbția zahărului de către celulele adipoase, contribuie la obezitate, la circuitul energetic al organismului, accentuează inflamația prin intensificarea sintezei interleukinei 1si 6, influențând astfel sistemul imunitar.

Vaspina este substanța din țesutul adipos care răspunde, de asemenea, de obezitatea abdominală. Influentează sexualitatea, avănd caracter sexual dimorfic, nivelul ei fiind mai ridicat la femei decăt la bărbați.

Un nivel ridicat de vaspină este secondat de obezitate și sensibilitate redusă la insulină. Nivelul scăzut de vaspină este caracterizat printr-o dispoziție generală bună. Administrarea de vaspină poate înbunătătii rezistenta la insulină și toleranța la zahăr.

OMENTINA este proteina produsă țesutul adipos visceral. Aceasta a fost descris prima dată de Yang în 2006. Efectul principal constă în intensificarea resorbției de zahăr, a țesuturilor adipoase stimulate de insulină. Zahărul se transformă în grăsime în celula adipoasă, iar dacă celula se umple, începe să se divizeze și altfel apare obezitatea.

În baza studiilor efectuate la facultatea de medicină din Maryland, omentina poate contribui la răspândirea diabetului zaharat de tip 2, iar numărul diabeticilor în prezent în țara noastră este de aproape 1 milion, numărul victimelor potențiale este dublu și afectează persoane din ce în ce mai tinere !

Gena omentinei se află în acea regiune a fondului genetic uman care este responsabilă de apariția diabetului zaharat. Țesutul adiopos are o activitate hormonală considerabilă, jucănd un rol important în controlul metabolismului, hormonii fac legătura între diferite sisteme, precum funcțiile sexuale și sistemul imunitar.

Secreția acestor hormoni se află sub controlul genetic, deci există într-adevăr cazuri în care genetica dictează și influențează greutatea corporală. Conform observațiilor proprii, este mult mai mic numărul pacienților care sunt obezi din cauze genetice, decăt numărul acelora, care se apără doar cu acest fapt, în loc să își schimbe modul de viață.

Acești hormoni reglează apetitul și greutatea corporală și pot contribui la apariția obezitații precum și a afecțiunilor metabolice provocate de obezitate:

Influențează pubertatea și sistemul imunitar

Dietele drastice, alcătuite necorespunzător pot cauza apariția calculilor biliari, carență de potasiu, aritmie cardiacă

SOLUTIE

Începeți cu un program de curățare, detoxifiere care va declanșa pierdera în greutate, mai ales din zona abdominală. Reluați obiceiurile alimentare ale strămoșilor, consumați grăsime (slănină, cărnați, jumări) de 3 ori pe zi, uitați de orice formă a zahărului (chiar și fructoza), urmați dieta cu Supliment Alimentar sub forma de lichid și grăsimea se va topi fără sport.

Prin mișcare putem obține o modelare mai optimă a corpului, vom scăpa în primul rănd, de țesuturile adipoase și nu de cele musculare! Este foarte important consumul zilnic și regulat de 1,5 -2m litri de apă creată de preferat cu ozmoză inversă. Eliminați din alimentație carbohidrații, măncărurile din făină rafinată.

Putem obține o băutură sănătoasă și cu efect de slăbire din immune suprem, prin adăugarea de apă cu flavonoide sau suc de fructe sau legume. Este gustos și sănătos și ajută slăbirea.

Să o detoxificăm este un start de a slăbi 2-5 kg

Dacă ajutăm bila să aibă secreție mai abundentă, am făcut încă un pas important către slabire. A mănca cum au măncat strămoșii noștri este o decizie înțeleaptă spre a fii mai sănătos și a acelera slăbirea. Organismul va depozita toxine, din aceasta cauză cea mai bună soluție pentru slăbire este detoxifierea, apoi o alcalinizare.

Țesutul adipost este cel mai mare

Țesutul adipos este cel mai mare organ producător de hormoni al organismului. Numărul și metabolismul celulelor adipoase și evoluția nivelului insulinei sunt interdependente. Influentează apetitul, SLĂBIREA – și astfel evoluția greutății corporale, în primul rănd, în directia obezității. Apariția sa numitelor boli metabolice poate fi atribuită, de asemenea, celulelor adipoase.

Influențează echilibrul hormonal al organismului, deci în mod indirect imunitatea dar și SLĂBITUL.

Sfaturi alimentare

 • Gatiti pe unsoare (grăsime), dar nu prea gras. Aceasta absoarbe bine vitaminele prezente în grăsime și astfel asigură expulzarea bilei, care este necesară pentru detoxifierea organismului. Folosim un pic de grăsime pentru prăjire și tocană.
 • Carnea poate fi preparată în diferite moduri (friptă, aburită, înăbușită, prăjită).
 • Consumăm pâine prăjită. (secară, neagră, semi-neagră sau albă), dar nu arsă
 • bacon (slanină), șuncă, cârnați pot fi gătite, coapte sau crude.
 • Rântaș pentru supă ușor prăjit.
 • Salatele pot fi preparate din orice legumă, cu suc de lămâie adevărat, cu adăugarea unei cantități mici de sare și îndulcitori.
 • Mesele pot fi sărate corespunzător, de preferință cu sare din Himalaya.
 • Orezul, porumbul, mazărea și fasolea pot fi consumate după gust.
 • Pregătim supă și bulion fără adăugarea de lapte, produse lactate, zahăr și fructe.
 • Să mâncăm doar o cantitate limitată de cartofi și paste.
 • Pastele de orez pot fi consumate fără restricții.
 • Din fructele lămâia, teiul, grapefruitul, rodia și nuca de cocos pot fi consumate fără restricții.
 • Îndulcitori după gust.
 • Bem o mulțime de lichide (apă, sodă, apă minerală, apă de izvor, ceai fără zahăr).

Să NU consumăm în timpul tratamentului

 • Deserturi, produse de patiserie
 • Alcool
 • Zahar, zaharuri, miere
 • Oțet sau legume murate fermentate
 • Lapte, produse lactate (chefir, iaurt, unt, brânză, smântână etc.)
 • Fructe, sucuri de fructe, băuturi (excepții menționate mai sus)
 • Nuci si seminte
 • Uleiuri vegetale, margarina

Sugestii ale utilizatorilor:

Folosim zilnic: 3×10 ml (3×1 lingură), pentru copii sub 10 ani 3×5 ml (3×1 linguriță). Doza pentru adulți este calculată pe o scară de greutate în intervalul de 70-85 kg. Dimineața pe stomacul gol (după trezire), pentru prânz și seara după masă 1-1,5 ore luați supliment alimentar sub formă de lichid și, în toate cele trei cazuri, păstrați-l în gură o vreme până îl înghițiți. Persoanele supraponderale timp de 4-5 săptămâni pot lua 3×15 ml (3×1,5 linguri), apoi vor simți absența poftei de mâncare.

Slăbirea și scăderea greutăți corporale:

Dacă pierdeți în greutate și urmați dieta prescrisă, veți avea pofta de mâncare și pierderea în greutate va avea succes. Este posibil să slăbești câteva kilograme, apoi pierderea în greutate se va opri și după 2-10 săptămâni vei pierde din nou în greutate. Dacă pierderea în greutate nu începe imediat după începerea tratamentului, înseamnă că există probleme mai semnificative în sistemul intestinal, după repararea lor va începe pierderea în greutate (poate dura 2-3 luni).

Perioada de tratament este de cel puțin 4 luni, la persoanele care încearcă să slăbească este necesar să se bazeze pe 6 luni, persoanele cu probleme intestinale mai grave trebuie să se bazeze pe un an până la recuperarea completă. Toate acestea duc la succes doar dacă se respectă dieta inclusă. Acest supliment alimentar sub formă de lichid nu este un medicament, ci un supliment important la dieta noastră. Vă recomandăm să păstrați în afara luminii, deoarece este maro, ceea ce nu afectează calitatea acestuia. Se amestecă înainte de utilizare!

Substanțe de bază aplicabile:

 • Fructe: lămâie, lime, grapefruit alb, rodie, nucă de cocos
 • Untură (grăsime): rață, gâscă, porc
 • Legume: porumb, mazăre, fasole, sfeclă, roșii, roșii, varză, ardei, salate (salată, de gheață etc.), sparanghel, ceapă, naut, castraveți, sfeclă roșie, rucola, valeriană, broccoli, cohlrabi, ridiche, măcriș, spanac , vinete, patizon, conopidă, ardei iute, chili.
 • Carne: pui, rață, carne de porc, carne de vită etc.
 • Pești: pește plat, sardină, Șalău, somon, raci, sepie, midii, păstrăv, crap, biban etc.
 • Produse finite: șuncă, slănină, cârnați, hurka, untură, gât, pate de ficat, cârnați, crăpături, cremă de pește, sardine în saramură, ton în saramură, file de somon
 • Garnituri: orez, paste (după a treia lună în cantități mici, pot strica rezultatele), cartofi (după a treia lună în cantități foarte mici, pot strica rezultatele)
 • Condimente: frunze de dafin, mărar, anason, busuioc, mușețel, țelină, pătrunjel, scorțișoară, cuișoare, coriandru, hrean, persimon, chimen, arpagic, maghiran, nucșoară, mentă, oregano, piper negru (poate fi utilizat în cantități mici, deoarece împovărează ficat), ardei iute, rozmarin, salvie, sunătoare, șofran, ghimbir, piper roșu măcinat.
 • Altele: ouă, pâine întotdeauna prăjită (se poate folosi tăiată cubulețe și folosite în loc de paste pentru supă).

Efecte secundare:

În timpul tratamentului, pot apărea diaree sau constipație pentru o perioadă de timp, care va trece într-un timp scurt. Pentru persoanele cu constipație pentru o perioadă mai lungă, încercați următoarele o dată pe zi: radeți 15 dkg de morcovi și înmuiați-i în suc proaspăt de lămâie. Să-l mâncăm până la zecea sau plumb, ajută la producerea de fibre. La pacienții cu boala Crohn, sunt necesare alte suplimente pentru îmbunătățirea hemogramei de sânge și reducerea inflamației, astfel încât tratamentul să poată începe. Cu reflux și ulcere gastrice, provoacă arsuri la stomac, așa că să-l mâncăm numai după masă. La calculi renali si biliari dizolvă calciu, deci poate provoca probleme. Dacă se suspectează tromboză, solicitați sfatul medicului.

Mulți dintre noi suferim de supraponderalitate sau suntem slabii. Cauza acestor afecțiuni este funcția slabă a tractului digestiv. Dacă digestia nu este perfectă și nu mâncăm sănătos, astfel se produce supraoxigenarea organismului, și se ajunge la creșterea excesivă a ciupercilor dăunătoare. Pentru acest lucru aproximativ 30 de specii de ciuperci sunt responsabile, prin urmare nu trebuie să lăsăm condițiile de reproducere a acestora.

 • Ar trebui să consumăm alimente în care ciupercile (mucegaiurile) nu se înmulțesc.
 • Ar trebui să consumăm astfel de alimente, care nu fermentează, nu conțin zahăr, (adică nu consumați alimente cu conținut de zahăr, fructe cu conținut ridicat de zahăr)., deoarece sub influența zahărului, ciupercile încep să formeze toxine, care paralizează terminațiile nervoase din intestine și opresc mișcarea alimentelor în intestine, încep să se înmulțească și să producă gaze în intestine..
 • Organismul ar trebui să fie ajutat la curățarea substanțelor care provoacă acidificarea acestuia și la îndepărtarea substanțelor nedorite care provoacă inflamații și creează condiții pentru reproducerea ciupercilor, mucegaiurilor și bacteriilor.
 • O condiție importantă este întărirea imunității.

Consolidarea imunității

Pentru a face asta, pentru a ne curăța și întări organismul, ne va ajuta acest supliment alimentar sub formă de lichid.

În timpul tratamentului NU CONSUMAȚI:

deserturi, produse de patiserie, alcool, zaharuri, cofetărie, miere, produse din oțet, mese fermentate, lapte, produse lactate (iaurturi, chefir, brânză, unt), fructe cu un conținut ridicat de zahăr, uleiuri de margarină

În timpul tratamentului, vă recomandăm:

 • folosiți unsoarea (nu ulei) la gătit, astfel încât vitaminele solubile în unsoare să fie bine absorbite (să folosim numai un pic de unsoare la fierberea mâncarii și la rântaș)
 • carnea poate fi preparată în diferite moduri (friptă, aburită, înăbușită, prăjită)
 • pâinea prăjită într-un prăjitor de pâine, dar să nu fie prea ars
 • bacon (slanină), șuncă, cârnați pot fi gătite, coapte sau crude
 • rântaș pentru supă ușor prăjit, toarnăt apă peste el
 • salatele de legume pot fi preparate din diferite tipuri de legume cu adaos de suc de lămâie adecvat, cu adaos de puțină sare și îndulcitor artificial
 • folosiți sare doar ușor în timpul gătitului
 • ca garnitură poate fi orezul, porumbul, mazărea, fasolea
 • cartofi, paste pot fi consumate doar într-o măsură limitată
 • fructele se pot manca lămâie și grapefruit
 • îndulcitori artificiali după cum este necesar
 • regim de băut: apă, apă minerală, apă de izvor, ceaiuri fără zahăr și mult de băut.

Dozajul recomandat:

O sticlă este de obicei suficientă pentru 17 zile. Se recomandă utilizarea produsului timp de cel puțin 3 luni. Modificările pozitive se pot manifesta chiar mai devreme, fiecare organism reacționează diferit, dar după trei luni de utilizare, experiențele pozitive au fost confirmate la fiecare persoană.

Zilnic 3 x 10 ml (3x 1 lingură), pentru copii sub 10 ani 3 x 5 ml (3 x 1 linguriță). Doza pentru adulți este calculată per persoană cu o greutate de 70 – 85 kg. Dimineața pe stomacul gol, pentru prânz și seara de la 1 oră la 1,5 ore după masă și țineți întotdeauna produsul pentru o perioadă scurtă de timp în cavitatea bucală și apoi înghițiți.

Persoanele care sunt supraponderale și doresc să slăbească în timp de 4 până la 5 săptămâni pot lua 3 x 15 ml (3 x 1,5 linguri). Și apoi, ca mai sus, dar durata tratamentului ar trebui să fie de 6 luni pentru a atinge rezultatele dorite.

În timpul administrării medicamentului, pot apărea diaree sau constipație și vor dispărea după scurt timp. Dacă constipația durează mult timp, el poate încerca următoarele: mâncați aproximativ 15 dkg de morcov ras cu o jumătate de măr ras împreună la zece sau olovrant.

În orice caz, persoanele care sunt tratate pentru o boală ar trebui să consulte medicul înainte de a începe tratamentul.

Nu este un medicament, ci un supliment nutritiv. Suplimentele nutritive nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și stilul de viață potrivit. Produsul trebuie protejat de lumină, deoarece devine maro în lumină și astfel își pierde calitatea. Se agită înainte de utilizare.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Transformă Visul unui Corp Sănătos în Realitate cu Reg-enor ! Ești gata să spui adio dietelor care te lasă flămând? Cu Reg-enor, redescoperi plăcerea de a mânca și bucuria de a trăi sănătos!


Slăbire fără înfometare? DA, este posibil! Urmând alimentația strămoșilor noștri, nu doar că vei aduce omagiu tradițiilor, dar vei descoperi și un stil de viață plin de vitalitate și echilibru.

Descoperă cum să devii sănătos în mod natural, iar ca efect secundar, să slăbești!

Fă primul pas către o versiune mai vibrantă de tine! Alătură-te comunității și începe transformarea! @Peter Hajnal 0740141386

Da click acum și începe călătoria spre o viața plină de energie și o siluetă de invidiat! #SlimStim #SanatateaPrinNaturalete #SlabireFaraInfometare


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns