5 reguli importante pentru a proteja de energia negativă a altcuiva

5 reguli importante pentru a proteja de de energia negativa a altcuiva

A învăța să nu absorbi energia negativă a oamenilor din jurul tău este o mare pricepere spirituală. Empatia este abilitatea de a recunoaște și de a simți emoțiile altor persoane. Simpatia este un sentiment de compasiune pentru alte persoane.

Adesea, un empat absoarbe majoritatea durerii și suferinței celorlalți și acest lucru îl poate afecta negativ.

Dacă ai fost într-o camera cu o persoana negativă, știi cât de toxică poate fi energia ei. Să înveți să nu absorbi energia negativa a altor oameni este o mare abilitate spirituală.

Iată 5 moduri de a te proteja de influența rea a altor oameni.

  1. Amintește-ți că nu poți mulțumi pe toată lumea – Dacă cineva se plânge de tine, nu încerca să mulțumești această persoană. Acest lucru va trage numai energia din tine și te va face să depinzi energetic de opinia lui. Nu toată lumea te va iubi. Oamenii trăiesc pe pământ pentru un alt scop. Iubește-te mai întâi de toate – și vei crea un câmp de forță care te va proteja de influența opiniei altora. De asemenea, amintește-ți că nu poți schimba totul. Nu-ți face o misiune din asta. Uneori, cel mai bun lucru pe care îl poți face este pur și simplu să nu absorbi energia pe care oamenii o proiectează spre tine.
  2. Invită cu atenție și alți oameni în viața ta – Trupul, mintea și împrejurimile imediate sunt templul tău. Pe cine vei invita? Este o invitație deschisă? Oamenii trebuie să-și șteargă picioarele înainte de a intra sau este normal să-ți murdărească sufletul? Dacă într-o zi îi dai omului o bucată de pâine, va cere o pâine a doua zi. Daca lași pe cineva să stea în weekend, va încerca să rămână timp de o săptămână. Am crezut odată că soția mea a fost rece și zgârcită pentru unii dintre vecinii noștri. De îndată ce mi-am dat seama că ea s-a respectat pe ea însăși și casa ei, i-am apreciat atitudinea. Este minunat să fii generos, dar există o linie fină pe care trebuie să o respecți pentru a nu fi călcat în picioare. Învață să spui nu și să te simți bine cu tine.â
  3. Nu mai acorda atenție nemernicilor – Parazitul are nevoie de o gazdă pentru a supraviețui. Când acorzi atenție altcuiva, îi dai energie. Vampirii energetici îți vor fura gândurile, reducând energia. Unii oameni își vor proiecta energia negativă asupra ta și apoi vor merge la următoarea persoană. Poate că o altă persoană își revărsa frustrările la locul de muncă, într-o relație sau chiar în realizări reușite. Toate aceste emoții te pot scurge și îți poți schimba viața în cel mai brutal mod. Iubește-te, spune-le celor din jur că nu ești gata să îi asculți chiar acum. Deci nu vei mai absorbi energia lor toxica.
  4. Respiră în natură – Ieși în natură, meditează, relaxează-te și respiră. Curăță-te din interior și exersează. Fii ca un fluture: ușor, dar rapid. Respirația mărește circulația sângelui în organism și ajută la prevenirea absorbției energiei de la oamenii din jurul tău. Umblă cu încredere, ține capul sus și nu lăsa pe nimeni să îți strice starea de spirit. Omul mănâncă totul în jurul lui și devine gras și staționar. Trebuie mai întâi să devină ușor ca să zboare.
  5. Asumă-ți 100% responsabilitate pentru gândurile și emoțiile tale – Felul în care te simți este 100% responsabilitatea ta. Universul trimite oameni în viața noastră pentru a ne testa. Percepția noastră este mai puternică decât percepția altora. Nu ești o victimă și nimeni nu are putere asupra ta. Gândește-te la modul în care gândurile sau așteptările tale se manifestă într-o situație care te deranjează. Totul depinde de nivelul tău de răbdare, iritabilitate sau compasiune? Odată ce îți asumi responsabilitatea pentru reacțiile tale, te vei conecta cu tine însuți la un nivel mai profund. Creezi situații care îți sporesc nivelul de energie.

Te simți bine în jurul unei persoane? Este această persoană apropiată ție? Meriți o experiență minunată și a venit timpul să realizezi acest lucru.

Știința de a te proteja de energiile altor oameni începe cu dragoste de sine. Amintește-ți că meriți fericire și pace. Amintește-ți că acest lucru este normal, iar tu însuți ești autorul stării tale energetice.


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

5 reguli

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate

Sursă: stiriactuale.net
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns