Forever Man

Forever Man

Când se utilizează substanțe active într-un produs, care au aproape același efect, se poate observa un fenomen special. Substanțele active vegetale nu se adună, ci se înmulțesc și ca efect. Acest fenomen a fost studiat de mult timp de mediul academic. Acesta este numit sinergism.

Prin utilizarea concomitentă a substanțelor active sinergice, efectele substanțelor active originale ale materiilor prime vor fi înmulțite. Extractul de palmier pitic, extractul de panax ginseng și rădăcina de maca peruan, conținut de produs, intensifică și multiplică în mod sinergic efectele argininei, susținute și de vitaminele C și E, respectiv zincul adăugat. Efectul benefic este și mai accentuat datorită vitaminelor B, care împreună cu Ginkgo Biloba, intensifică și focusarea mintală dorită.

Arginina este inițial un fel de anticoagulant și participă la producerea de oxid de azot în corp, care are un rol important în lărgirea pereților arteriali, îmbunătățind astfel circulația sângelui. O circulație liberă a sângelui menține tensiunea arterială între valorile normale, asigură o capacitate de concentrare mai bună, un miocard sănătos și poate avea ca rezultat o creștere a performanței sexuale. Perechea arginină – NO poate relaxa corpul cavernos, îmbunătățind erecția. Ca efect al unei cantități mai mari de arginină, în unele cazuri, poate crește și numărul spermatozoizilor.

Cu toate că organismul poate produce arginină și pe cale naturală (hipofiză), stresul fizic sau psihic, alimentația necorespunzătoare, aportul insuficient de vitamine și minerale pot încetini producția ei. Aceste perioade caracterizate prin lipsa argininei duc la probleme diverse, iar suplimentara ei are rezultate vizibile. Arginina este considerată ”esențială în mod condiționat”, ceea ce înseamnă că în anumite condiții trebuie suplimentată. Datorită structurii de microcristale a hidrocloridului de L-arginină, cu puritatea farmaceutică din produs, se absoarbe ușor și își exercită rapid efectul.

Efecte benefice asupra organismului au și alte componente. Zincul participă la menținerea nivelului normal al testosteronului, hormonul sexual masculin, vitamina C și niacina la reducerea oboselii și fatigabilității, în timp ce vitamina E are rol în protecția celulelor împotriva stresului oxidativ. Ginsengul și Ginkgo Biloba contribuie la menținerea unei circulații sanguine optime, maca peruan la păstrarea performanței sexuale normale, a rezistenței optime, a bunei dispoziții și a vitalității. Palmierul pitic influențează în mod benefic ”sănătatea masculină”, vitamina B6 contribuie la păstrarea activității hormonale a organismului, maca crște libidoul sexual, crește apetitul sexual, cantitatea spermatozoizilor și mobilitatea lor.

Compoziție:

Hidroclorid de L-arginină, extract de palmier pitic, rădăcina de maca peruan, rădăcina de țelină, extract de rădăcina de Panax ginseng, vitamina C, extract din frunze de Ginkgo Biloba, ovăz verde, frunze de urzică, vitamina B3, vitamina E, zinc, vitamina B6.

Cantitate zilnică recomandată: 3×1 capsulă cu mult lichid. Dacă considerați că pentru o performanță sexuală mai bună aveți nevoie, atunci, cel puțin cu o oră înainte de actul sexual, puteți lua 1-3 capsule, luând în considerare și sensibilitatea individuală! Însă această doză nu o recomandăm cu regularitate zilnică din cauza intensității ridicate a substanțelor active.

Contraindicații (relative): Datorită conținutului de substanțe active complexe ale produsului, utilizarea necesită atenție sporită în cazul diabetului zaharat și al hipertensiunii arteriale. Consultați-vă medicul cu privire la utilizarea de durată a produsului.

Hidroclorid de L-arginină Are importanță vitală în refacerea, menținerea circulației sănătoase. Este o substanță importantă cu efect de vasodilatator intens și în urma sintezeiseale, crește fluxul sanguin între pereții dilatați. Astfel permite transportul unei cantități mai mari de nutrienți, lichide și oxigen. Îmbunătățește circulația, reduce nivelul colesterolului, rezistența la insulină și glicemia. Are efect de susținere a miocardului și creșterii puterii cardiace. Regenerează celulele, împiedică procesele primordiale ale îmbătrâniriiorin intensificarea sintezei colagenului.

Extract de palmier pitic (serenoa repens) Ajută la prevenirea transformării testosteronului în dehidrotestosteron. Poate împiedica căderea părului, afecțiunile prostatei, crește fertilitatea și apetitul sexual, poate trata și tulburările feminine de potență. Rădăcina de Maca (lepidium meyenii) Este o sursă extrem de bogată deenergie, datorită aminoacizilor, acizilor grași esențiali, vitaminelor (vitaminele B, vitamina C, D, betacarotenul) și mineralelor (calciu, magneziu, fosfor, iod, fier, seleniu, zinc) conținute. Este stimulatorul imunității, care conține flavonoide, steroluri vegetale.

Datorită efectului acestora este folosit și pentru vitalizare, creșterea performanței, îmbunătățirea rezistenței și condiției fizice. Îmbunătățește randamentul psihic, favorizează menținerea unei stări emoționale armonioase. Ajută concentrarea, focusarea atenției pentru timp îndelungat, respectiv reduce stările de fatigabilitate. Sprijină funcționarea glandei pituitare (hipofizei), care are rol în reglarea sistemului hormonal. Își exercită efectul benefic și asupra funcționării testiculelor (îmbunătățește calitatea și motilitatea spermei) și ovarelor.

Echilibrează tulburările funcționării proceselor metabolice. Rădăcine de țelină: În medicina chinezească, țelina este una dintre cele mai bune plante cu efect de întinerire. Compoziția sa este deosebit de bogată: conține sodiu, potasiu, vitamina A, C, K, complex de vitamina B, calciu, fosfor, fier, uleiuri volatile etc. Asigură o alimentare mai bună cu sânge în cavitatea abdominală, intensificând circulația sângelui în partea inferioară a abdomenului, astfel alimentarea cu sânge a organelor genitale devine mai bună. Datorită efectului detoxifiant, prostata își recapătă funcționarea corespunzătoare și asigură mai multă energie bazinetului.

Extract de rădăcina Panax ginseng Ginsengul este foarte popular deja de patru mii de ani, datorită efectelor sale variate. Are efect de vitalizare, întinerire, îmbunătățește capacitățile cognitive, încarcă organismul cu energie, favorizează utilizarea vitaminelor. Are conținut însemnat de minerale și vitamine (E și conținând și flavonoide polizaharide. Îmbunătățește randamentul, absorbția de oxigen, simțurile fizice și mintale.

Vitamina C (L-acid ascorbic) Importanța acesteia depășește cu mult sprijinul sistemului imunitar. Efectul său pozitiv este exercitat și asupra funcțiilor sistemului cardiovascular. Accelerează regenerarea, vitalizează.

Extract din frunze de Ginkgo biloba Este o plantă medicinală foarte utilizată în ultimii ani, în medicina tradițională. Fasole verde Este fortifiantul splinei, pancreasului și rinichilor. Datorită conținutului de vitamine, este o sursă excelentă de antioxidanți, astfel poate opri proliferarea radicalilor liberi și inhibă procesele de îmbătrânire. Este o plantă cu efect antiinflamator bogat, în Omega 3 natural. Compoziția sa de acid folic influențează pozitiv sinteza ADN-ului, favorizând concepția.

Frunze de urzică (urtica dioica) Urzica, fiind utilizată deja în medicina tradițională, populară, este, poate, planta cu cel mai puternic efect detoxifiant, depurativ. Este o plantă medicinală valoroasă cu proprietăți antiinflamatoare și analgezice. Îndepărtează reziduurile acumulate în organism, curăță rinichii, canalul digestiv, susține organismul în procesul de protecție, îmbunătățește circulația. Frunzele sale conțin în cantități mari vitamine energizante, flavonoide, clorofilă, fier, calciu și potasiu. Datorită conținutului bogat de vitamine și minerale, învigorează organismul.

Vitamina B3 Niacina și nicotinamida sunt indispensabile producției de energie. Joacă un rol important în detoxifierea celulelor, în respirația celulară, transportul de electroliți a celulelor și producția de hemoglobină. Îndeplinește un rol-cheie în metabolismul energetic al celulei vii și în corectarea defectelor ADN. Contribuie la funcționarea sănătoasă a sistemului digestiv. Influențează tensiunea arterială sănătoasă și menținerea circulației. Este eficient în tratamentul cefaleei migrenoase puternice. Calmează sistemul nervos, atenuează depresia și insomnia. Este singura vitamină care influențează sistemul hormonal, în sinteza hormonilor sexuali, cortizonului, tiroxinei, insulinei.

Vitamina E (acetat de DL-alfa-tokoferol) Vitamina E joacă un rol deosebit de important în sănătatea teritoriilor periferice. Răspunde pentru păstrarea integrității pielii, nervilor, mușchilor și circulației. Datorită proprietăți sale antioxidante, protejează organismul de procesele oxidative și de răspândirea radicalilor liberi. Atenuează efectele negative cauzate de stres din organism, poate preveni apariția aterosclerozei, tulburările circulatorii, vasoconstricția. Studiind cazuri de cancerprostatic și de colon, cercetătorii americani au observat un ușor efect anticancerigen al vitaminei E.

Analizând datele de la aproape un milion de persoane timp de 10 ani, au stabilit o scădere a cancerului de vezică cu 40%. În consecință, utilizarea regulată a vitaminei E a avut ca rezultat o scădere semnificativă a apariției cancerului. Cel mai cunoscut efect protector îl dezvoltă prin inhibarea proceselor de îmbătrânire a celulei, regenerând-o, contribuind astfel la menținerea aspectului tineresc al pielii și protecția sănătății ochilor.

Este necesar pentru menținerea funcționării puternice a sistemului imunitar, prevenirea fatigabilității, asigurarea regenerării rapide și creșterea anduranței. Studiul efectuat în 2006 de American Journal of Clinical Nutrition a arătat că peste 90% ale populației din America nu consumă suficientă vitamina E, care poate fi în corelație cu riscul apariției unor boli. Deficiența ei poate avea consecințe grave, precum atrofie musculară, anemie patologică, tulburări ale sistemului genito-urinar, leziuni ale sistemului nervos.

Zinc (oxid de zinc) Zincul are un rol important în menținerea integrității membranelorcelulare ale organismului. Întărește și asigură rezistența sporită a funcțiilor celulare. Are un rol important în funcționarea enzimatică (participă la realizarea a peste 100 de enzime), în reglarea acizilor nucleici, în stabilizarea insulinei, în sinteza hormonilor. Reduce simptomele cauzate de prostata mărită. În primul rând, sprijină funcționarea organismului, în musculatură și scheletul osos, însă își exercită efectul pozitiv, în cantități mai mari, și în păr, piele, ficat, rinichi. În vederea unei funcționări corespunzătoare a creierului și a inimii, este nevoie de concentrarea lui.

Poate fi utilizate pentru numeroase probleme dermatologice: eczeme, coșuri, acnee, favorizează vindecarea rănilor și, datorită efectul antibacterian, este recomandat pentru inflamațiile pielii. La femei, stimulează producția de progesteron, funcționarea corpului luteal. Reglează nivelul estrogenului, ceea ce poate influența concepția, respectiv în timpul sarcinii o purtare mai usoară a sarcinii. În cazul deficienței de zinc, apare frecvent sindromul premenstrual. La bărbați, deficiența de zinc poate cauza sterilitate masculină, din cauza producției insuficiente de testosteron (care stă la baza libidoului sexual). Atât la bărbați, cât și la femei, zincul este elementul de bază al libidoului, crește performanța sexuală, amplifică libidoul și îmbunătățește potența. În cazul deficienței severe de zinc scade acuitatea simțurilor, slăbește simțul olfactiv ți gustativ, apare inapetența.

Poate cauza apariția problemelor de comportament; în perioada pubertății, întârzie maturizarea sexuală.

Vitamina B6 (hidroclorid de piridoxină) Asigură echilibrul permanent al sodiului și potasiului, care sprijină, în primul rând, sănătatea sistemului, nervos. Prin procesele de proteoliză,contribuie la înlăturarea efectelor nocive ale stresului îndelungat asupra sistemului nervos. Joacă un rol important în alimentarea uniformă a glicemiei, reglează pătrunderea glicogenilor din ficat, respectiv din mușchi în sânge.


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate

forever manÎmpărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns