Câteva simptome ale unui intestin murdar

Câteva simptome ale unui intestin murdar

Curățirea ficatului de calculi

Trebuie să ne asigurăm că ficatul este mereu sănătos, ca să-și poată îndeplini cele 50 de funcții ale sale. Ficatul curăță sângele de majoritatea factorilor nocivi. Una din cele mai importante sarcini ale ficatului constă în scoaterea din sânge a cadavrelor de eritrocite, care și-au trăit cele 4 luni (120 de zile ) și bilirubinei care trebuie să se filtreze și să fie aruncate impreună cu fierea în duoden.

Dacă ficatul nu este capabil să se curețe singur de aceste reziduri, bilirubina trece în sânge, unde crește de câteva ori, inducând tulburări majore în schimburile de substanțe. Aflându-se în concentrație mare, bilirubina se depozitează parțial în ficat, depunându-se ca niște nervuri pe pereți și colesterolul se depozitează obturând canalele ficatului. Deșeurile se acumuleaza in ficat. Medicina populară propune purificarea (curățirea) ficatului.Sunt atâtea produse speciale naturale pentru asta la eco sănătate.

Important

Curățirea ficatului se face după golirea intestinului gros. Există un program pentru asta de 10 zile sau un program de 2 săptămâni împreună și cu deparazitarea colonului. Dacă nu golim intestinul, apare pericolul unei reintoxicări a sângelui din cauza absorbirii reziduurilor stagnate în intestin în timpul curățirii ficatului. Persoanelor a căror fiere a fost indepărtată chirurgical, au nevoie de curățirea ficatului de pietre mai mult decât alti oameni.

Câteva simptome ale unui intestin murdar:

 • constipație
 • balonări nejustificate
 • eczeme pe piele
 • alergii
 • miros neplăcut al gurii
 • miros neplăcut al pielii
 • depuneri gri pe limbă
 • transpirație urât mirositoare
 • jenă in zona ficatului

Longevitatea este legată în mod direct de sănătatea ficatului. De aceea aveți grijă să-l dezintoxicați tot timpul.

Cum știți că ficatul dvs. este încărcat ?

 • Durerile in partea dreapta și în regiunea centrala a corpului se pot datora unei afecțiuni a ficatului
 • Gazele și balonarea denotă toxine acumulate în ficat
 • Colesterolul mărit denotă toxine acumulate în ficat
 • pete, alunițe, negi prezente pe piele denotă că ficatul dvs. suferă
 • pete maronii în jurul radacinilor părului arată că ficatul are mare nevoie de curățire

De ce curățirea ficatului ?

Fiindcă ficatul, în medicina tradițională orientală, este numit GENERALUL sau ȘEFUL STATULUI MAJOR. Este responsabil de funcționarea armonioasă a tuturor organelor interne. Caracteristica ficatului este de a înflori și de a înlătura depresia.

Stagnarea energiei ficatului, cauzată de schimbări emoționale, afectează:

1. Funcția ficatului de menținere a liberei circulații a energiei

 • -Mintea va putea fi liniștită numai atunci când ficatul își îndeplinește funcția menținerii liberei circulații a energiei
 • -Disfuncția ficatului poate afecta secreția și eliberarea bilei, cât și funcția digestivă a splinei și stomacului
 • -Atunci când este afectată funcția stomacului de coborâre a energiei, mâncarea ce a fost transformată nu va putea fi trimisă către intestinul subțire. Dacă alimentele stagneaza în stomac, va apare senzația de vomă, balonare, regurgitare. Poate apare sugitul sau chiar sângerări.
 • -Desi plămânul și inima dețin rolul principal în circulația sanguină, aceasta nu poate fi îndeplinită când ficatul este bolnav. Apare stagnarea energiei, dar și a sângelui și apar simptome ca dureri în partea dreapta a abdomenului, presiune în piept, dismenoree și chiar apariția unor tumori

2. Ficatul controleaza tendoanele

-Splina controleaza muschii
Problemele ficatului afectează miscarile, în timp ce problemele splinei influențează negativ masa musculară, provocând atrofia acesteia

3. Funcția ficatului este reflectată la exterior prin starea unghiilor de la mâini și de la picioare

4. Meridianul ficatului este conectat cu ochii.

Sângele ficatului hrănește și umezește ochii, dându-le capacitatea de a vedea. Insuficiența sângelui ficatului poate genera miopie, vedere neclară, ochi uscati.

5 Ficatul găzduiește sufletul eteric

… sufletul eteric este cel care dă capacitatea de a face planuri, de a fi hotărât, de a avea atitudini creative. De asemenea, guvernează creșterea și dezvoltarea. Vezica biliară dă abilitatea de a lua decizii, ficatul și vezica biliară fiind strâns legate.

Obstrucționarea energiei ficatului cauzeaza sentimente de mânie, frustrare, furie, emoții ce consumă energia ficatului și-i îngreunează funcțiile.

Dacă ti-am căptat atenția asupra importantei curățirii ficatului, îți pot oferii produse de calitate cu care poți să remediezi problema. Lasă-mi un număr de telefon si o adresa de email. Îți trimit descrierea detailata a produselor și denumirea acestora. Să aveti zile frumoase, plină de bucurii și trăirea momentului, căci asta este sigură.

intestin murdarÎmpărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns