Depresia

Depresia

Eu spun totuși că depresia nu este decât orbirea >>ochilor inimii<< – adică lipsa iubirii.

Muller Peter

Înghițirea tabletelor împotriva furtunilor sufletului – este un lucru slăbuț

Popper Peter

Cauze psihice: cauzele depresiei trebuie căutate în situațiile de viață înconjurătoare. Este bine de știut că fiecare persoană dispune de valori interioare extraordinare. Toate condițiile sunt date pentru schimbarea sorții. Trebuie să ne asumăm răspunderea pentru propria viața, aceasta fiind criteriul majoratului!

În cazurile tipice ale depresiei ușoare, medii sau grave pacientul suferă de o dispoziție negativă, dezinteres, de lipsa motivației. Nu este capabil să se bucure de nimic. Această stare duce la fatigabilitate și golirea vieții de zi cu zi. În mod frecvent, apare senzația de oboseală, chiar la efort fizic minim. De multe ori, în spatele depresiei se află o criză a relației de cuplu – la nivel sufletesc.

Ca și în cazul fiecărei afecțiuni grave, în caziș unei depresii accentuate reforma alimentației este un pas necesar, dar nu suficient. Lectură recomandată: volumul lui Szendi Gábor Industria depresiei.

Cele mai frecvente simptome ale depresiei:

  • Diminuarea atenției și capacității de concentrare.
  • Scade capacitatea de autoevaluare, încrederea de sine, se înmulțesc remușcările și senzația lipsei de valoare.
  • Imagine a viitorului pustiită, pesimistă, pacientul poate avea gânduri vătămătoare, care se și materializează din când în când.
  • Apar tulburările de somn, scade pofta de mâncare, spațiul vital se diminuează.

Baza terapiei este regăsirea scopului, susținerea formării unei imagini de viitor. Este de mare ajutor o relație de cuplu stabilă, formarea unei siguranțe psihologice. Vindecarea poate fi spontană, dar, în lipsa unui tratament adecvat, afecțiunea se poate croniciza, fiind cauza secundară a altor boli, și poate evolua în încercare de sinucidere. În numeroase situații cauza declanșatpare a depresiei este ruperea echilibrului microbiologic al organismului (candidoza).

Astfel, ca prim pas, trebuie efectuată terapia pentru candidoză, apoi se va continua tratamentul prin combinarea următoarelor produse. Scopul este renunțarea treptată la medicamente, renunțarea și la produsele cu efect armonizant, fortifiant, dar este lucru poate fi realizat doar sub supravegherea unui specialist! Și în acest caz se recomandă reforma alimentației.

Terapia de mai jos este recomandată a se administra în paralel cu tratamentul medicamentos! Cereți sfatul specialistului care cunoaște produsele, consultați medicul Dvs.!


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

depresia

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns