Întărirea sistemului imunitar

immune2

Întărirea sistemului imunitar

Omul este cel mai mare miracol al naturii

Protecția acestui sistem extrem de complex și vulnerabil cade în sarcina sistemului imunitar. Dacă sistemul imunitar slăbește, devine hipersensibil, pot apărea procesele alergice, putem deveni victime ale infecțiilor și organismul nostru va fi copleșit de procesele tumorale.


Atunci când sistemul imunitar se întoarce împotriva lui însuși, este vorba de boala autoimună. Cauzele acestuia sunt înca puțin cunoscute. Este vorba de procese patogene cauzate de mai mulți factori, care se pot limita la un singur organ, de ex: diabet zaharat autoimun. În acest caz se deteriorează celulele producătoare de insulină ale pancreasului. Pot influența întregul organism, de ex.poate aparea SLE-lupusul eritematos sistemic.

Deoarece în aceste cazuri sistemul imunitar atacă organismul, nu poate să protejeze împotriiva bacteriilor, virușurilor, ciupercilor, paraziților din exterior, respectiv a inamicului din interior, cancerul.

Omul supravietuște cu un sfert din ceea ce mănăncă.

Din restul trei sferturi trăieste medicul său

O inscriptie pe o piramidă egipteană .în jurul Î.Hr.3000
intarirea sistemului imunitar

La baza alergiei- care apare la persoane din ce în ce mai tinere -poate fi, deasemenea, defectarea sistemului imunitar. De aceea nu este important, care este alergenul la care a apărut reacția. Prin întărirea și punerea la punct a sistemului imunitar alergia poate fi vindecată !


Este important de știut că țesutul limfatic din intestine produce aproximativ 80% dintre celulele sistemului imunitar, deci în cazul slăbirii sistemului intestinal va fi afectat și sistemul imunitar. În regenerarea florei intestinale sunt foarte utile probioticele, menționez că există un produs unic pe piață cu fermentație naturală! Imunitatea stă pe mai mulți pioni, însă functionarea optimă a fiecărui pilon este inseparabilă de starea întregului organism, inclusiv factorii psihici și nervoși, efectele mediului asupra organismului, respectiv răspunsurile la acestea. La nivel fizic, baza imunității noastre este asigurată de alkimentarea cu minerale și vitamine a organismului.

Sistemul imunitar poate fi întărit pe cale directă sau indirectă. Întărirea pe cale indirectă se face prin detoxifierea, eliminarea rezidurilor, alcalinizare și completarea vitaminelor și mineralelor. Se recomandă un mărit mare de lichide, cel putin 3 litri de apă purificată, eliminarea laptelui, cașului, zahărului și drojdiei din alimentație, evitarea băuturiilor carbogazoase, îndulcite, alcoolice, consum redus de carbohidrati.

Este important de știut că țesutul limfatic din intestine produce aprox.80 % dintre celulele sistemului imunitar, deci în cazul slăbirii sistemului intestinal va fi afectat și sistemul imunitar. În regenerarea florei intestinale sunt foarte utile probioticele. Acest preparat de probiotice are 7 tulpini de probiotice ale sistemului intestinal, care au rolul de menține echilibrul microbian al sistemului intestinal și al funcționării sistemului digestiv. Prin utilizarea, lui se pot îmbunătății în mod semnificativ, stările legate de deterioarea florei intestinale. Produsul conține 5 miliarde de microorganisme vii.

Recomandare:

Preparate cu conținut de vitamina C, probiotice vitale Baccilus subtillus,B.Iongum,B.breve .L.acidophilus ,L.plantarum;L.rhamnosus ,L.Casei.

Putem întării imunitatea la nivel fizic să asigurăm prin alimentarea cu minerale și vitamine a organismului.

Ce este important de știut despre calciu ??

  • Poate influența benefic procesele metabolice și electromagnetice din celule
  • Poate bloca transmiterea stimulilor de durere de a lungul terminațiilor nervoase
  • pot avea efect antioxidant
  • Poate grăbi procesele de regenerare
  • poate încetinii procesul de îmbătrănire
  • poate micșora numărul de celule cancerioase lipsa lui din organism
  • poate contribui la apariția durerilor premestruale
  • poate fi indispensabil pentru funcționarea mușchilor
  • poate juca un rol cheie în funcționarea normală a inimii

Se recomandă un aport mărit de lichide, cel puțin 3 L de apă curățată, eliminarea laptelui, cașului, zahărului și drojdiei din alimentație.evitarea băuturilor carbogazoase.indulcite,alcoolice,consum redus de carbohidrati.

Terapia recomandată Programul intestinal cleansing o data pe trimestru.preparate cu conținut de vitamina C, Gingo buliba,,Immun plus,calciu okinawa,Scd Herbal,Frunza de maslin,Complexul de alge (immune suprem),D vitamin,omega 3(,.Green multi complex ) Vitamina verde,Flavonoid komplex,Colostrum,BLD Sugar Balance,For ever Man


Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns