Suplimentul nutritiv al secolului

supliment nutritiv

supliment nutritiv al secolului

Un produs apreciat datorita efectelor benefice pe care le are asupra intregului organism ,prin intarirea bilei si a ficatului ,prin detoxsifiere ,fiind considerat totodata un produs optim pentru slabire, Celulele hepatice contin foarte multe enzime ,de aceea functionarea defectuoasa a ficatului inseamna si activitatea deficitara a sistemului enzimatic.aceasta ,la randul sau ,afecteaza in mod negativ functionarea organismului ,in ansamblu.

Ficatul este principalul gardian al inimii !! Bila ajută la digestia grăsimilor, descompună proteinele, reglează conținutul necesar de lipide in sânge.

Susține procesele de detoxifiere în ficat și intestin, previne acumularea de bacterii patogene în colon, în cazul în care este disponibil în cantități suficiente în organism. Pentru aceasta este nevoie de doua lucruri : grăsime și un supliment alimentar sub formă de lichid!

În termeni generali, dar fără a fii departe de adevăr, putem spune -la baza tuturor lucrurilor stă cantitatea și calitatea corespunzătoare ale producției bilei ! Bila este principalul agent de alcalinizarea organismului. În cazul în care nu poate digera grăsimea, resorbția de calciu poate fi compromisă. Iar acest lucru influențează negativ -ca o reacție în lanț – formarea de țesut  osos și echilibrul ionic.

Astfel producția biliară scăzută influențează și apariția osteoperozei. Ficatul este cel mai mare gardian al inimii. Purifică sângele venos, cu ajutorul enzimelor distruge bacteriile și paraziții. Valorile LDI crescute sunt consecințele funcțiilor hepatice perturbate. Secreția biliară scăzută afectează funcțiile intestinale. Secreția biliară scăzută ne afectează în mod negativ și imunitatea.

Dacă sistemul digestiv nu funcționează corect și alimentația noastră este neadecvată, atunci se produce acidifierea organismului, ceea ce poate duce la infecții fungice, la candidoza. Prin urmare, este necesară prevenirea condițiilor care favorizează răspândirea fungilor.

Se recomandă consumul alimentelor care nu fermentează cu zahăr, fructele bogate în zahăr, alimentele care conțin zahăr, sunt focare pentru apariția ciupercilor (micozelor ). Ciupercile (micozele ) produc toxine care paralizează sistemul nervos al peretului intestinal, încetinind mișcarea peristaltică a intestinului.

Ele încep să se înmulțească și prin descompunerea și fermentarea alimentelor, producând gaze, care duc la starea de balonare. Trebuie să ajutăm curățirea organismului de substanțele acide, eliminând totodată din spațiul intercelular toate substanțele care provoacă inflamație, fiindcă aceste substanțe asigură condiții favorabile pentru înmulțirea fingilor și bacteriilor.

Consumând supliment alimentar sub formă de lichid, este mai mult de atât ! Pot fi atinse imbunătățiri spectaculoase în acul unori boli cronice îndelungate, care aparent nu au legătura cu digestia sau absorbția. Este unul dintre minunatele produse în restabilirea și menținerea sănătății noastre.

În foarte multe cazuri, starea pacienților diabetici adulți s-a îmbunătățit semnificativ, iar aportul de insulină a scăzut dramatic. (*sub supravegherea medicului specialist)

Dispar inflamațiile cronice, SCI, Boala Crohn, e.t.c. Este la fel de benefic la și în cazul psoriazisului. Sunt necesare doar puțină disciplină și perseverență.

Omul supravietuște cu un sfert din ceea ce mănăncă.

Din restul trei sferturi trăieste medicul său

O inscriptie pe o piramidă egipteană .în jurul Î.Hr.3000Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns