Trăim apocalipsa medicinei

Trăim apocalipsa medicinei

Ziua în care o simplă infectie ne va ucide este titlul cel mai vehiculat pe prima pagină a celor mai importante ziare ale lumii.

“Medicina întră într-o nouă eră în care un copil ar putea muri dintr-o zgărietură la genuchi, în care pacienții internați în spitale se vor teme din ce în ce mai mult că există riscul să își piardă viața și în care operații de rutină ar putea deveni cu adevărat riscante” avertizează Margaret Chan, directorul general al organizației Mondială a sănătătii.

 

Un avertisment important a vizat antibioticele, OMS spune că am ajuns în situația în care bacteriile au evaluat și au devenit mult mai rezistente la tratamentul cu antibiotice ele devenind complet inutile în tratamente.

O eră post-antibiotic înseamnă de fapt sfărșitul medicinii moderne, așa cum o cunoaștem azi.

 

Afecțiuni comune cum este o infecție în găt sau o simplă julitură la genughi, pot deveni letale. Rezistența antimicrobiană este în creștere în Europa și în întreaga lume. ~ Pierdem cei mai importanti antimicrobieni~  spune Chan, potrivit independent.co.uk 

Multe dintre bolile noastre manifestă ca urmare intoxicării noastre, a nutririi necorespunzătoare sau a funcționării nespecifice și majoritatea dintre ele s-ar vindeca dacă am face curățenie. Prima și cea mai importantă dintre cauzele constatate, care duc oamenii din țara aceasta pe cele mai de jos locuri din Europa și chiar din lume din punctul de vedere al sănătății, este INTOXICAREA adică stilul de alimentatie pe toate cele 7 dimensiuni. 

Ca atare, dezintoxicarea este primul demers therapeutic, acesta urmăndu-i nutrirea. E clar că doar după curățire celulele corpurilor noastre se vor reface și vor putea asimila corespunzător substanțele nutritive. 

 

Rolul acestei blog este să aveți o imagine, soluții la toate nivelele ( prevenția, vindecarea, găndirea, bani, timp liber cu cei dragi) tot ce înseamnă un stil de viată sănătos și nu în ultimul rănd- soluții concrete și la îndemănă pentru redobăndirea sănătății biologice, după care împărtăsirea experientelor cu alții, vom beneficia și de un venit suplimentar sau chiar principal.

Ți-ar plăcea un astfel stil de viață ? 

Aștept cu nerăbdare părerea. Lasă-mi un comentariu. Multumesc  

Omul supravietuște cu un sfert din ceea ce mănăncă.

Din restul trei sferturi trăieste medicul său

O inscriptie pe o piramidă egipteană .în jurul Î.Hr.3000



Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns