Peter Hajnal

Peter Hajnal

peter hajnal

Am fost întreprinzătoare cu mai multe magazine cu mai multe angajate.

A trebuit să am spatiu, stoc de marfa ect. Am înteles aici în acest sistem de lucru că este o afacere inteligentă în care nu am nevoie de stoc de marfă, spațiu, angajati și pot să-mi generez venit. Am în echipa două lideri care la rândul lor au echipă și au un venit rezonabil ca să trăiască din acest venit. În echipele lor au colaboratori care au venit suplimentar rezonabil. 

Ce am făcut ?

Am folosit produsele, cumpărăturile pe care le am făcut înainte la alte firme le am făcut aici și asta am arătat și la liderii, la colaboratori mei, in felul asta ne-a platit firma pe fiecare după meritul lui .

Salvarea lumii stã în inima omului, în responsabilitatea lui.

Unii oameni spun câ salvarea noastră este Dumnezeu sau fiul

lui Dumnezeu, dar totuşi nu În inima omului se găseşte

această divinitate ???? Deschide-ți inima şi apoi deschide-te

către ea, poate îl vei auzi chemarea să reflectezi, să te smereşti

şi să fii responsabil.

Vaclav Hovel

Am descoperit această companie fantastică cu capital din Ungaria.
Colaborez cu ei de 10 ani si nu numai, ci am doar acest job. Mi-am creat o echipă superbă cu lideri. M-am decis să mă alătur acestei companii, deoarece am realizat și am învățat cum pot să trăiesc mai sănătos și cum pot să cheltui banii conștient in acest magazin fără să dăunez mediului și să primesc si înapoi bani. Asta mi a plăcut și m-a făcut să le povestesc și cunoștințelor. Mi-a plăcut gândirea, filozofia acestuia, căci pe piață sunt foarte multe produse.

Se publică la tot pasul. Ce ace pe mine m-a ținut aici este ideea fundamentală că nici strămoșii noștri nu au consumat medicamente, nu au folosit chimicale și nu au cheltuit bani pentru astea. Stilul lor de viață a fost mult mai viabil decât al nostru astăzi .Cam pe firul asta de idei sunt concepute 140 de produse care servesc sănătatea, prevenția, vindecarea, la nivelul gospodariilor: la curățenie, la igienă corporală, cosmetice, apă de izvor în casă.

Toate oferind și aerului și apei și a pământului și a omului sănătate căci nu dăunează. Din gospodăria mea și a colaboratorilor mei nu iese nimic ce ar dăuna mediului. Acestea pe piata din România nu sunt cunoscute, decât în județul Covasna și Harghita. Caut persoane care ar fii deschise să deschidem piața în România și să creăm o echipă în așa fel să fie benefic pentru noi, pentru ei și pentru planeta pământ.

Am crea ceva benefic tuturor. Eu te ajut. Decizia este doar a ta .

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post