Curățirea volumului

Curățirea volumului

Fără a curăța intestinele nu este posibilă vindecarea nici unei boli

Curățenia totală este cel mai important lucru pentru a avea un organism sănătos, deoarece orice acumulare de materie reziduală, indiferent cât de mică ar fi, poate întârzia procesul de vindecare.

Rinichii excretă produsele finale provenite din alimente, precum și reziduurile din ficat. Intestinele și ele, la rândul lor, elimină reziduurile alimentare sub forma celulelor și țesuturilor uzate, ce sunt rezultatul funcțiilor nostre fizice și mentale. Dacă aceste reziduri nu ar fi eliminate, ele ar provoca putrefacția proteinelor, concretizată prin toxemie sau acidoză. Transpirația elimină toxinele nocive organismului prin porii pielii.

Eliminarea tuturor reziduurilor din organism este foarte importantă pentru ameliorarea sănătății persoanelor și mai ales a celor care suferă de boli cerebrale sau autoimune. De ce avem nevoie de detoxificare? Simplu. Deoarece mediul în care trăim și alimentele pe care le consumăm au devenit mult mai toxice. Și aceasta în condițiile în care chiar și în absența substanțelor toxice provenite din exterior, tot am avea nevoie de detoxificare, datorită toxinelor rezultate în urma proceselor normale desfășurate în organism.

Creșterea numărului de hormoni este stimulată de mai mulți factori, între care enumerăm: bacteriile nocive, primul ciclu menstrual sau un pericol neașteptat apărut din afara organismului.După trecerea pericolului, acești hormoni sunt expulzați din celule și eliminați din sânge de ficat și rinichi. Pe lângă propriile noastre organe, care fac automat acest lucru, avem nevoie și de alte metode de eliminare a substanțelor toxice, care să asigure o resetare a organismului.

Cercetările efectuate de-a lungul anilor au constatat că persoanele cu boli cerebrale și autoimune au depozitate mari cantități de substanțe dăunătoare, de toxine, în celulele de grăsime, în colon sau intestine, aceste boli fiind în general cauzate de expunerea prelungită la toxine. Este imperios necesară detoxificarea fizică a organismului, adică reîntoarcerea la starea naturală de curățenie, pentru a-și putea exercita inteligența înnăscută de funcționare în armonie cu natura, dar și cea psihică, spirituală. Cea mai simplă și mai puțin costisitoare metodă de detoxificare a organismului o reprezintă postul.

Să nu credeți cumva că este destul ca îngerul apei să mi se îmbrățișeze numai pe dinafara! Necurățenia dinăuntru este cu mult mai mare decât necurățenia dinafara. De aceea este bine să permiteți îngerului apei să vă boteze chiar și pe dinănuntru pentru ca să vă puteți elibera repede de păcatele voastre pentru a putea deveni grabnic și în interior la fel de pură ca spuma cea minunată a răului in lumina soarelui.

Aceasta este îndemnul CELUI Prescurtat

UN mod de viață sănătos începe cu un colon sănătos

Boala începe în stomac iar moartea in colon.

din înțelepciunea populară

Colonul reprezintă sistemul de canalizare al organismului, din când în când e bine să fie curățat.

Contactați-mă pe email sau telefon și vă dau toate detaliile în privat, vă ajut cu cea mai mare plăcere.

curatirea volumului

Se recomanda: Natur lax, Para cleanser, Flora plus, Detox

Pentru cei care au scaun zilnic Inner cleaner, Papaya, Flora plus, Liver cleaner

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate




Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns