De ce să ținem aceste 2 produse în farmacia casei ?

De ce să ținem aceste 2 produse în farmacia casei ?

IMMUNE MMXX SI CPC SPRAY

2 produse care nu trebuie sa lipsească din casa fiecăruia în această perioadă!!! În această perioadă a anului cel mai important lucru este un sistem imunitar puternic! Valurile vin, se duc, virusurile există și vor fi întotdeauna, de aceea haideți să ne întărim sănătatea! In acest scop vă recomandăm IMMUNE MMXX.

De un an pe paleta produselor, Immune 2020 a dovedit eficienta, si in 2021 este o immuno-bomba. Să vedem ce conține :

 1. PULBERE DE OREGANO: puternic antiinflamator, analgezic. Ajută la răceală, gripă, sinusuri paranasale, dureri în gât, bronșită, pneumonie, infecții ale gingiilor și dureri de dinți, probleme digestive…Stimulează sistemului imunitar.
 2. SOC NEGRU: deosebit de eficient împotriva infecțiilor virale care cauzează boli respiratorii. Conține cantități mari de vitamine A, B1, B2, B3, B5, B6 și C, flavonoide, antioxidanți – diuretic, ajutor digestiv, supresor pentru tuse, poate fi utilizat pentru răceli, bronșită, transpirație și stimulent al sistemului imunitar. De asemenea, este eficient împotriva purificării sângelui, durerilor de urechi, răgușeală, edem și reumatism.
 3. GHIARA DIAVOLULUI: Booster imunitar, în special pentru infecții acute. Antioxidant, antiinflamator, antimicrobian, de protecție hepatică, antipiretic, analgezic, antiviral…
 4. RĂDĂCINĂ KUDZU: antipiretic, antiinflamator, antibacterian…
 5. SALVIE INDIANĂ: ucide microorganismele dăunătoare…
 6. N-acetilcisteina: întărește sistemul imunitar, antiviral, poate ajuta la prevenirea sau tratarea gripei.
 7. KVERCITINĂ: Efect antioxidant puternic, antiinflamator, ameliorează astmul, simptomele alergice…
 8. USTUROI

Nu lăsați să lipsească din farmacia casei

Se poate administra și preventiv și în stări acute de răceală, viroză. (ajută organismul să își revină în 2 – 3 zile) Pentru zilele actuale, nu degeaba se numeste Immun2020.

CPC spray antiviral

Folosești usor când ești în locuri aglomerate 1-3 pufuri în gură,simți un gust foarte accentuat de mentă și cum dezinfectează, nu lasă bacteriile-virusurile să ajungă în organism, deci ești protejat.

Pentru a beneficia de reducere cu 20% la cumpărarea lor, contactează-mă cu încredere.

Protejează-te Eficient cu Spray-ul CPC – Scutul tău Antiviral și Antibacterial! 
Ai tuse sau gâtul iritat? Nu lăsa disconfortul să-ți perturbe ziua! Descoperă aliatul tău de încredere: Spray-ul CPC. Mereu la îndemână, te ajută să respiri ușurare și să te simți mai bine rapid.
 Cu o formulă avansată, importată direct din SUA, Spray-ul CPC conține clorură de cetilpiridiniu – ingredientul minune care atacă virusurile și bacteriile, apărându-te de agenții patogeni.
 Compoziția noastră specială include:

 • Apă purificată
 • Propilenglicol pentru o dispersie uniformă
 • Levomentol pentru o senzație de răcorire instant
 • Clorură de cetilpiridiniu pentru acțiunea puternică antivirală și antibacterială

 Adaugă Spray-ul CPC în ritualul tău zilnic de igienă orală și simte diferența! Recomandat cu căldură de utilizatori mulțumiți, care au simțit instant beneficiile.
 Nu aștepta să te confrunți cu neplăceri! Comandă acum Spray-ul CPC și asigură-te că ești protejat oriunde și oricând!
 Sună la 0740141386 pentru a cumpăra și a te bucura de protecția completă pe care ți-o oferă Spray-ul CPC!
@toată lumea
#SprayCPC#ProtectieAntivirala#SanatateOrala#RespiraUsor#SprayAntibacterial#IgienaOrala#IngrijireZilnica#CPCMagicSpray

farmacia

Sper că v-am convins că trebuie să faceți pași pentru menținerea sănătății dvs, căci prevenția este mai ieftină decât vindecarea. Ca să preîntâmpinați boli urâte și să reglați ușor ușor toate neajunsurile dezechilibrelor pe care le resimțiți lunar. 

Vă doresc sănătate, că e mai bună decât toate! Și alegeri înțelepte! Iar dacă vreți să aprofundați subiectul sănătate, vă invit să citiți blogul Eco Sănătate, regulat scriu articole folositoare.

Dacă doriți mai multe informații și folosirea produsului / produselor folosiți butonul – Trimite-mi un mesaj – de mai jos, ca să luați legătura cu mine. Vă voi contacta în cel mai scurt timp.

Programe IT – Unelte simple și inteligente bazate pe cloud, program de gestionare a clienților, software pentru programare online, servicii de marketing

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate

Poze și fișiere video pentru reclamă profesională. Comandă acum. Webshopul Royal WG

Strategii personalizate Royal

https://bit.ly/3rSTFY4Eco Sănătate
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns