Kozma Katalin, Conducător Rețea

Kozma Katalin

Kozma Katalin, Conducător Rețea

Mă găsiți și pe siteuri de socializare:


Facebook

Este mamă, avănd 2 băieți. Este lider de rețea foarte deschisă să ajute să împărtășească experiența ei cu folosirea produselor.

Copii iei nu au lipsit de la școală, de la grădiniță, niciodată din motivul că au fost bolnavi. Însă pentru asta zilnic completează lacunele alimentelor cu suplimente alimentare de calitate. Este un mare exemplu în a preveni boala. Ca lider are un venit constant din care poate să trăiască decent.

Este deschisă să investească și în dezvoltarea iei spirituală și personală. Se poate lăngă creșterea copiilor să faci această activitate, căci fiecare dintre noi în esența iei, în instinctul iei este bun. Așa că este ușor să povestești experiența ta cu care ajuți și pe ceilalți.

Exemplu este și în a nu polua mediul casei.Datorită iei mule familii nu mai poluează mediul.Multe familii au filtru de apă datorită iei. Nu mai poluează mediul aceste familii cu peturi. De la detergenți, la curățenie, la igiena corporală toate sunt ecologice pe care le folosesc. A avut influență așa de mare asupra multor familii, asupra pămăntului, asupra mediului.

Sunt foarte recunoscătoare și măndră de ea și de devotamenul iei de a nu dăuna nici omului, nici pămăntului, nici apei și nici aerului. Consider o mare valoare.

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns