Mátyás Erzsébet, Conducător Rețea

Mátyás Erzsébet

matyas erzsebet

Mátyás Erzsébet, Conducător Rețea

Mă găsiți și pe siteuri de socializare:


Facebook

Am lucrat la o croitorie din Târgu Secuiesc

unde atmosfera era destul de tensionată pentru un salariu foarte mic în raport de muncă pe care o prestam. M-am întâlnit cu această oportunitate oferit de Eco Sănătate și am început să folosesc produsele ecologice în gospodăria mea și am constatat că praful nu se depunea în casă atât de rapid, mentionez că locuiesc chiar lângă un drum destul de aglomerat și praf se aduna deoarece circulă masini. Aerul casei mele nu-l mai poluez cu chimicale.

Am instalat filtrul de apă și la calculele mele o sticlă de apă mă costă undeva la 0,01 lei. Când am văzut cum arăta filtrele după o lună de folosire aparat de filtrat, m-am speriat. Vizibil filtrele au fost marou închis. În felul asta mi-am ușurat rinichii familiei căci munca asta ne-a fost salvat de acest filtru minune care nu a permis decât moleculele de apă să intre în organismul nostru.

Durerea mea de cap de care sufeream a dispărut consumând calciu coral și cu q-vital am mai multă energie și poftă de muncă de viață. Am inceput să povestesc și să arăt la cunoștințe, ei au aratat la cunostintele lor și în felul asta mi-am format o echipă. Am generat un venit de două ori mai mare decât la croitorie. În echipa mea mai multe colaboratoare au venit suplimentar. În felul asta am creat și venituri suplimentare pentru ei, în jurul meu oameni mai sănătoși și responsabili pentru sănătatea lor și a mediului. Merită să încercați și Dvs!!

Suplimente nutritive de calitate – Eco Sănătate , Aplicații
Împărtășiți-l
Previous Post
Next Post

Lasă un răspuns