Reguliile Eco Sănătate pentru comentarii

Comentarii – reguli

Spre deosebire de Vestul Sălbatic al majorității internetului, avem o politică de comentarii foarte strictă la Eco Sănătate. Dacă ești un tâmpit, vei fi interzis. Scuze, tâmpitule!

Această afirmație, cea mai importantă, din termeni, iată mai multe despre care ar trebui să știți dacă sunteți un comentator obișnuit sau un nou pe site.

Dacă comentariul dvs. nu apare imediat pe site după postare, este posibil să fi fost semnalat pentru examinare. Există o serie de lucruri care vor face ca comentariul dvs. să fie semnalat pentru examinare, vă rugăm să rețineți acest lucru înainte de a retrimite comentariul de mai multe ori sau de a ne contact

Iată câteva lucruri pentru care va fi eliminat comentariul.

Iată câteva lucruri pentru care vom interzice accesul dvs.

Vor fi unii care se uită la aceste reguli și cred că moderatorii Eco au prea multă putere pentru a închide conversațiile. Avem două răspunsuri la aceasta.

În primul rând: este site-ul nostru, trebuie să respectați regulile. Nu vă eliminăm libertatea de exprimare ștergându-vă / interzicându-vă. Îți poți duce furia în altă parte, nu o vrem.

Încercăm să tratăm secțiunea noastră de comentarii ca pe o serie de petreceri, unde meseria noastră de gazde este să promovăm discuții interesante și gratuite pentru toți oaspeții noștri, nu doar pentru cei mai zgomotoși, mai asertivi și mai înfricoșători. Poți să fii un conversator sărac, să prezinți un punct de vedere diferit sau să vorbești cu voce tare și cu descurajare. Dar dacă ameninți, deranjezi, deraiezi sau în alte moduri strici atmosfera de discuție pentru alții, ne rezervăm dreptul de a nu te invita înapoi data viitoare. Dacă acest principiu este prea restrictiv pentru dvs., există multe alte site-uri care împărtășesc acoperirea noastră și au reguli de comentarii mai liberale.

În al doilea rând: îi rugăm pe toți cei care accesează Eco să-și amintească că conversațiile necesită ascultare și vorbire. Și suntem ferm credincioși în faptul că interzicerea unui comentator îi împiedică doar să vorbească, nu să asculte.

Pentru cei care sunt de acord cu aceste reguli, vă rugăm să rețineți că suntem doar oameni. Nu suntem tehnodroizi nedormiți, alimentați de radiația universurilor miniaturale adăpostite în cadrele noastre cuantice. Dacă vedeți un comentariu care încalcă aceste reguli, cel mai util lucru pe care îl puteți face este să îl marcați, mai degrabă decât să comentați cât de slab este moderatul firului sau postării sau să ne contactați prin intermediul rețelelor sociale sau prin e-mail în acest sens.

O notă pentru cititorii noștri obișnuiți:

Vă iubim! Eco nu ar fi ceea ce este fără sprijinul tău extraordinar. După cum am menționat mai sus, marcarea comentariilor care încalcă politica noastră este de mare ajutor, dar vă rugăm să luați în serios această responsabilitate. Semnalarea unui utilizator care nu cauzează probleme, dar pe care personal îl simțiți doar obuz, nu este o bună utilizare a acestei puteri. De asemenea, interacțiunea cu utilizatorii care sunt în mod clar troll poate fi amuzantă pentru unii dintre voi, dar ne provoacă dureri de cap mai mari (în special cu fire prea mari). Semnalizați și continuați.

Dacă aveți un dezacord cu un alt utilizator și răspunsurile dvs. au fost formate din două cifre, vă recomandăm să vă retrageți din computer pentru o vreme. Ne place discuțiile, dar nu vrem ca utilizatorii să se descurce singuri încercând să convingă pe altcineva online că greșesc.

Comentarii fericite, toate!

Acest articol a fost tradus cu google translator. Pentru eventuale greșeli nu asumăm răspunderea.

Ultima actualizare: 02 iunie 2018

Lasă un răspuns