Misiunea Noastră

Protecția mediului

 Prevenția sănătății

 Venit Stabil

 Oportunitatea unei cariere

Economisire

Îmi doresc ca oamenii să fie sănătoși.

Darul pe care îl am de la Dumnezeu, este potențialul meu. Darul pe care îl am pentru Dumnezeu, este ceea ce fac eu cu acel potențial

John Maxwell
Așa că îmi folosesc potențialul meu, darul meu primit să ridic nivelul bunăstării a colaboratorilor mei și a conștinței gândirii despre sănătate, viață, bani. Avand venit substanțial. să trăiască viața la un nivel superior. Mă mistuie gândul că familiile nu mai poluează mediul datorită faptului că folosesc produse ecologice în căminele lor, beau apă purificată, sunt sănătoși, nu poluează aerul fiindcă au turbo booster instalat pe mașini, nu consumă medicamente, În esență viața acestor colaboratori este trăita la un nivel superior, trăiesc mai frumos, mai elevat, mai subtil și ei au aceași misiune pe care incontinuu dau mai departe înbogățind și viețile altora. În felul asta putem împreuna să creăm valoare și să lăsăm valoare după noi, căci suntem doar vizitatori pe acest teren de joc și ar fii ideal să nu ne batem joc de acest teren să aibă și strănepoții noștri pe ce juca, căci o lăsăm curat.

Propagarea conștintei ecologice, adică la nivelul gospodăriilor. Căci poluarea mediului incepe acasă. Tot ce folosim în gospodăriile noastre poluează aerul casei, intrând în contact cu pielea noastră -care este cea mai mare suprafată a corpului- ne irită pielea și afectează sănătatea, pe urmă intrând în pământ, în apele noastre etc. În felul asta poluând mediul. Este un factor important și pentru sănătatea noastră. Economisirea banilor cheltuiți pe chimicale. Oferim soluții practice pentru a înlocui acestea cu produse ecologice. Prin asta facem bine omului, pământului, a aerului și dacă dăm informația mai departe putem să cumparam din ce in ce mai ieftin.

Plantarea în conștiința oamenilor de a folosi în gospodăria lor numai produse ecologice. A preveni boala este mai ieftină decât tratarea. Ca atare a folosi suplimente naturale organice nu mai este un lux ci o necesitate cum este de altfel si dezintoxicarea organismului in zilele noastre. A face bine omului, mediului, aerului a intregului este misiunea de bază . Ca acest teren de joc sa fie folosit si de nepotii nostri. Haideți să ne unim și să oprim măcar în gospodăriile noastre poluarea mediului !!

Fapte

 

Cunoaștem 13millioane de tipuri de poluare chimică.
În prezent pe piață există 4millioane de produse chimice sub diferite denumiri. 130.000 de substanțe chimice poluează mediul înconjurător, în primul rând apele !!! Standardul maghiar prevede 64 de parametri pentru testarea calității apei ! Din care sunt măsurate de regula doar 11. Cu toate că sunt testati doar 11 parametri, în medie pe țară fiecare al treilea esantion de apă a conținut substanțe nocive pentru sănătate !!
În prezent poluăm oceanele cu 2.6 milioane de tone de azotati, 2.5 milioane de tone de zink și 370 de mii de tone de plumb. În fluvii și lacuri ajung 300 miliarde de litri de apă reziduală. În agricultură se folosesc anual 80 de milioane de tone de ingrășământ chimic. Folosim anual peste 120 de milioane de tone de detergenți și cosmetice.
Împărtășiți-l

Lasă un răspuns